> Spot On / Ressurser / Andre ressurserAndre ressurser

Her er en oversikt over aktuelle bøker og ressurser for deg som arbeider med tweens. Klikk på overskriftene for å finne link til de aktuelle nettsidene. 

Bibel - hverdag - tweens

Bokserie av Pia Søgaard, IKO-forlaget. Gjenforteller og aktualiserer tekster fra hele Bibelen på en levende måte for barna. Til sammen 52 tekster fordelt på 4 bøker.

B-tween 

Hefte og spill utgitt av FriBU. 

Heftet: Hjelp til å starte smågrupper for tweens. Inneholder informasjon om aldersgruppen og mange konkrete tips til hvordan man går frem når man vil starte og drive en smågruppe. 

Spillet: legger til rette for samtaler i smågruppen.

Btweens

Hefter, utgis jevnlig av Bibelleseringen. Forslag til andakt, fordypningsspørsmål og aktiviteter som er knyttet til bibelteksten.

Den store reisen

En bok utgitt av Bibelleseringen. En reise gjennom Bibelen for familier og barn i ulike aldre, som gir inspirerende møter med bibeltekstene og hjelper en å oppdage bibelhistoriene sammen. Inneholder illustrasjoner, samtalespørsmål, oppgaver og aktiviteter. 

DigDeeper

Et filmbasert andakt- og undervisningsopplegg for tweens utgitt av Acta, med DVD-er og undervisningshefte. Det blir gitt ut nye filmer og ressurser hvert semester. 

Grapple

Nettside i USA. Tar opp relasjoner, tro, og valg i livet. Tar opp vanskelige spørsmål, går til Bibelen for å finne svar. Komplett opplegg med refleksjon, lek og nettside med brukerkonto barna kan bruke hjemme.

Hvordan lykkes vi med tweens?

En masteroppgave av Ingvild Simonnes. Kapittel to gir en enkel og kortfattet innføring i tweens som gruppe, mens kapittel fem gir en spennende drøfting rundt hvilken type arbeid som passer best for denne aldersgruppen. 

 


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.