> Spot On / Mat og mer / Ute / Bålstekt laks



Bålstekt laks

4 porsjoner

 DETTE TRENGER DU

• 800 g laksefilet

• 1 løk

• 1 rød paprika

• 1 grønn paprika

• 8 sjampinjonger

• 1 hvitløk

• Salt

• Pepper

• Smør

GJENNOMFØRELSE

1. Skjær paprika i strimler, løken i biter og sjampinjong i skiver. Finhakk hvitløken. 

2. Riv av 4 aluminiumsark til hver pakke (helst slik at aluminiumsfolien blir pakket dobbelt rundt maten). Fordel laks i pakkene, ha i grønnsakene og hvitløken, krydre og legg smørklatter på fisken. Pakk igjen folien og putt pakkene på bålet. Steketiden varierer ettersom hvor på bålet pakkene ligger, men beregn ca 20 minutter. Fisken er ferdig når fiskekjøttet er lyserosa tvers igjennom.


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.