> Spot On / Mat og mer / Inne / Pannekaker



Pannekaker

4 porsjoner

 GJENNOMFØRELSE

 DETTE TRENGER DU

• 4 stk egg

• 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel

• 1/2 ts salt

• 5 dl melk

Slik gjør du:

1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La røren svelle i ca. . time.

2. Smelt margarin i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

3. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.

Deilige pannepaker - spis plain, eller sammen med bacon

og/eller sukker. Det er en hit med pannekakaer og is til dessert!

Oppskriften er hentet fra matprat.no 

http://www.matprat.no


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.