> Spot On / Andakter / Kvinner i BibelenEster var en fantastisk kvinne som gjorde det nødvendige når noen ville gjøre noe ondt mot andre. Ester var helt sikkert livredd, men hun satte sitt eget liv på spill for å redde titusenvis av andre. 

 

Selv om vi ikke kjenner Gud, selv om vi ikke merker at han er til stede i livene våre, selv om ingen andre ser oss - så ser Gud oss likevel!

For en håpløs situasjon. Ei ung jente tidlig i tenårene er gravid. Hun er forlovet, men ikke gift. Dette er ikke akseptabelt i samfunnet hun lever i. På toppen av det hele vurderer forloveden å gå fra henne når han får vite om graviditeten! Hva skal hun gjøre?

Det er ingen av oss som fortjener å være venn med Jesus. Vi gjør jo masse galt, mens han er bare god. Likevel elsker han oss så høyt at han til og med døde for vår skyld! Det er en ekte venn!

På samme måte som søsknene Moses, Aron og Mirjam hadde ulike oppgaver, har du, 

søsknene og vennene dine ulike oppgaver.

Rut

Hvordan tror du det hadde vært å flytte til et helt annet land? Tenk på Rut, tenk hvor skummelt – eller kanskje rart – hun kan ha syns det var. Alt var helt nytt for henne. Hvordan tror dere hun ble tatt imot?


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.