> Spot On / Aktiviteter / UteEn lek hvor man får rive og slite litt i hverandre. 

Håndkleball er et morsomt og annerledes ballspill, som utfordrer spillerne til å jobbe sammen to og to innad i laget, og som ett lag som helhet. Spillet fungerer bra som bli-kjent-lek, men også ellers som aktivitet. 

I reneste «Mission Impossible» -stil, kan du lage en komplisert laser-løype, hvor målet er å komme gjennom den uten å berøre trådene.

Melonbowling er en lettvint, men veldig gøy aktivitet der en spiller bowling med honningmelon som bowlingkule og brusflasker som kjegler.

Sporlek, natursti, teambuilding - kjært barn har mange navn. Men det å gå i fra post til post og gjøre rare ting, er alltid morsomt. Her er et ferdig opplegg som du kan bruke som det er, eller plukke ideer i fra. 

Ultimate Frisbee er et frisbeespill der to lag konkurrerer om å score mål på motstanderens banehalvdel. Spillet krever et større uteområde for å fungere optimalt.


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.