> Spot On / Aktiviteter / UteEn lek hvor man får rive og slite litt i hverandre. 

Håndkleball er et morsomt og annerledes ballspill, som utfordrer spillerne til å jobbe sammen to og to innad i laget, og som ett lag som helhet. Spillet fungerer bra som bli-kjent-lek, men også ellers som aktivitet. 

I reneste «Mission Impossible» -stil, kan du lage en komplisert laser-løype, hvor målet er å komme gjennom den uten å berøre trådene.

Melonbowling er en lettvint, men veldig gøy aktivitet der en spiller bowling med honningmelon som bowlingkule og brusflasker som kjegler.

Sporlek, natursti, teambuilding - kjært barn har mange navn. Men det å gå i fra post til post og gjøre rare ting, er alltid morsomt. Her er et ferdig opplegg som du kan bruke som det er, eller plukke ideer i fra. 

Ultimate Frisbee er et frisbeespill der to lag konkurrerer om å score mål på motstanderens banehalvdel. Spillet krever et større uteområde for å fungere optimalt.


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Rom 10:13 For hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.