> Spot On / Aktiviteter / Ute / Ultimate frisbeeUltimate frisbee

Ultimate Frisbee er et frisbeespill der to lag konkurrerer om å score mål på motstanderens banehalvdel. Spillet krever et større uteområde for å fungere optimalt.

DETTE TRENGER DU

• Frisbee

• Kjegler (eller andre markører)

GJENNOMFØRELSE

Del gruppa inn i to lag. Merk opp en bane, og marker et målfelt (en firkant eller et rektangel) på bakken i hver ende av banen som er stort nok til at en til to personer kan stå inne i feltet. Slå kron eller mynt om hvilke lag som begynner å kaste frisbeen. Spillet går i å holde frisbeen i laget og sentre oppover banen, slik at en person til slutt klarer å motta frisbeen inne i målfeltet (det blir bare mål dersom vedkommende klarer å motta frisbeen uten at den går i bakken). Dersom et lagmedlem mister frisbeen i bakken, går frisbeen over til det andre laget. Det er ikke lov å gå mer enn tre steg med frisbeen før den kastes videre. Det er lov å blokkere (slå frisbeen i bakken) når motspillere kaster til hverandre; da overtar laget frisbeen og kan spille videre. Det kan kjøres flest mål per tid, eller førstemann til fem mål.


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

5Mos 4:31a For Herren din Gud er en barmhjertig Gud. Han skal ikke slippe deg og ikke la deg gå til grunne.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.