> Spot On / Aktiviteter / Ute / MelonbowlingMelonbowling

Melonbowling er en lettvint, men veldig gøy aktivitet der en spiller bowling med honningmelon som bowlingkule og brusflasker som kjegler.

DETTE TRENGER DU
 • 2-3 honningmeloner

• 10 halvannenliters brusflasker med noen centimeter vann i bunnen, slik at de står stødig. 

• Plastsekker eller presenning til å dekke gulv/bakke med

GJENNOMFØRELSE

Dekk underlaget på bowlingbanen med plastsekker eller presenning, slik at en unngår søl dersom melonene sprekker. Sett brusflaskene opp i bowlingkjegleformasjon (4 kjegler bakerst, deretter 3+4+1 kjegler forover). Deltakerne stiller seg i kø, og en og en triller/kaster melonen mot kjeglene. Hver spiller har ett forsøk per runde, og det gis poeng etter hvor mange kjegler spilleren klarer å slå ned. Det kan kjøres fem runder der en legger sammen totalpoengsummen til slutt og den med flest poeng er vinneren. Dersom spilleren klarer å slå ned alle kjeglene på første kast, er det strike, og spilleren får fem bonuspoeng, i tillegg til 10 poeng for kjeglene. Dersom spilleren slår ned alle kjeglene på andre kast, får spilleren 2 bonuspoeng, i tillegg til 10 poeng for alle kjeglene.


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.