> Spot On / Aktiviteter / Inne / #Selfie#Selfie

Selfie med morsomme rekvisitter foran en fotovegg gir et fint minne om fellesskapet på barnelaget eller leir. Passer spesielt godt på leir, avslutninger eller spesielle arrangementer. 

Antall deltakere: 7 - 5000

Du har kanskje sett hvordan kjendiser og idrettsutøvere står foran en fotovegg når de smiler til fotografene på viktige arrangementer? Fotoveggen er gjerne "pyntet" med reklame, men sier også hvor bildet er tatt slik at det blir et minne om hendelsen for all fremtid. 

Forberedelse:

Det er morsomst hvis tweensa lager fotoveggen selv. Hvis de er mange, kan dette være en oppgave for en mindre gruppe. Veggen kan lages enkelt med å klippe ut bokstaver i farget papir, og skrive navnet på leiren, barnelaget eller arrangementet på en ensfarget vegg. Det går også an å lage et banner med navnet på leiren eller barnelaget. Husk årstall. Veggen kan evt pyntes med ballonger, serpentiner eller lignende. En enklere versjon er å bare skrive navnet på et stilig skilt, som deltakerne holder opp i bildet. Sørg for at fotoveggen blir satt opp på et sted med godt lys. 

Bildene blir mye morsommere med rekvisitter! Rare hatter, skjerf, briller, snakkebobler, løsneser, tiara, krone, bursdagshatter osv. En stor bilderamme kan også være morsom å ta bilde med. Mange printer ut rekvisitter på tykt papir, og limer dem opp på blomsterpinner eller lignende. Du kan f.eks bruke noen av disse bildene: 

Fotografering: 

Ta bilde av deltakerne i små grupper. Ta gjerne bilde både med et godt kamera og med deltakerens egen mobil. Bildene tatt med kamera kan vises på storskjerm eller limes opp på en veggavis. Bildet på mobilen blir deltakerens eget, personlige minne. Ha gjerne åpen fotografering i en bolk med fritid, mingling eller flere parallelle aktiviteter, slik at deltakerne kan komme innom når det passer. 


SpotOn er en ressursbank for ledere i barnelag og på leir, utarbeidet av NLM Ung. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens - aldersgruppen fra 10 til 13 år.

  

  

 

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.