> Sommertreff / Val / Infoartikler / Informasjon om Sommertreff på Val


Val


Informasjon om Sommertreff på Val

Hva er SommerTreff?

Sommertreff er en kristen sommerleir, der Jesus står i fokus. Alle er velkommen til å bli med! SommerTreff består blant annet av bibeltimer, kveldsmøter, sosiale happenings og aktiviteter av ulike slag!

Hvem er SommerTreff for?

SommerTreff er for deg som er mellom 13 og 16 år (starter i 8. klasse til 1. vgs til høsten)! Du er hjertelig velkommen til å bli med på SommerTreff!

Hva skjer på SommerTreff?

På SommerTreff starter vi hver dag med bibeltime, etterfulgt av smågrupper med en smågruppeleder. Smågruppene blir inndelt etter rommene deltakerne sover på, og hver smågruppe har sin egen leder. Hver dag er det fullt program med flere typer aktiviteter, både på land og i vann. Alle aktivitetene er ledet av ledere som skal sørge for at aktivitetene går trygt for seg. Hver kveld er det kveldsmøte der vi blant annet lovsynger sammen og hører Guds ord. Etter møtet vil det alltid skje noe sosialt, slik at vi alltid kan bli enda bedre kjent med hverandre.

Hvor er SommerTreff på Val? Hvilke muligheter er det der?

Val tilbyr idylliske omgivelser, og er godt tilrettelagt for mange ulike aktiviteter. Vi har blant annet en egen liten fjord, der det er mulighet til å stå på vannski, ligge i tube, bade og sole seg for den som ønsker det. Skolen har også fotballbane, og egen sandvolleyballane som vi bruker under SommerTreff. Vi bruker skolens matsal under måltidene, og møtesalen under bibeltimer og kveldsmøter.

Vil du bli med? 

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jesus, og bli kjent med nye venner? Vi gleder oss til SommerTreff og gleder oss til å treffe akkurat DEG der! Bli med på SommerTreff, og ta gjerne med en venn!

Lurer du på noe ang. Sommertreff på Val, send gjerne en mail til sommertreffval@nlm.no, så vil noen i komiteen svare deg så fort som mulig. 


Hva er Sommertreff?

Sommertreff er en sommerfestival for deg som går i 8.klasse til 1.vgs. Det arrangeres flere steder i landet.

  

På Val i vakre Nord-Trøndelag blir det Sommertreff i juni 2017, arrangert av NLM Region Midt-Norge.

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.