> Sommertreff / Lundeneset / Hva er Sommertreff?Hva er Sommertreff?

Sommertreff er et kristent ungdomsfestival for deg mellom 13 og 16 år. Sommertreff Lundeneset er noe som skal være variert og som skal passe for alle og enhver. På Sommertreff Lundeneset samles det 150 deltagere og 50 ledere til en "mini-uke" med ungdomsmøter, bibeltimer, aktiviteter og mye sosialt! Her ser du en liten del av hva som skjer på Sommertreff Lundeneset i 2018.

Hvor er Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset blir avholdt på Lundeneset innerst i Ølsfjorden i Ølensvåg. Lundeneset er en kristen videregående skole med internat som ligger fantastisk til ved fjorden. I og med at Lundeneset er en internatskole så er det gode rom og fasiliteter til både overnatting, hygiene, møter og aktiviteter.

Når er Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset arrangeres i slutten av juni, årlig.

Hvem kan reise på Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset er for deg mellom 13 og 16 år, altså for deg som går på ungdomsskolen eller som begynner i 8.klasse til høsten.

Hva koster Sommertreff Lundeneset?

Sommertreff Lundeneset koster 1750 kroner (ikke-medlem) eller 1600 (medlem) for hele oppholdet. Det eneste du trenger å ha med penger til er kiosk og kollekt. I år vil kollekten vår gå til Siembra som samler inn penger til NLMs misjonsarbeid, både i utland og i innland.

Medlemsprisen for Sommertreff Lundeneset gjelder for de som er medlem i Sommertreffklubben Lundeneset. Medlemsskapet der koster 50 kroner, men alt dette betales på samme faktura. Det vil da i realiteten si at Sommertreffklubbens medlemmer betaler totalt 1650 kroner for medlemsskap og Sommertreff. Du kan lese mer om Sommertreffklubben i venstre-menyen.

Hva bør være i kofferten?

Dette trenger du for å overleve en uke på Sommertreff:
 • Sovepose og laken til madrass (det er ikke mulighet for å låne dyne eller pute på Sommertreff)
 • Badetøy, sporty klær (treningstøy), håndklær og ellers vanlige klær (altså sokker, sko, bukse, shorts, genser, jakke, t-skjorte, undertøy osv.)
 • Litt penger til kollekt og evt. snop (du finner kortterminal både i kiosken og under kollekten)
 • Toalettsaker (husk såpe/sjampo også)
 • Bibel

Og ellers hva du måtte ha behov for må du huske på selv

Reglement

På Sommertreff er vi mange, og vi vil at alle skal oppleve at vi har et trygt og godt fellesskap. Vi har erfart at det kan være greit å ha noen retningslinjer slik at alle får det bra. Vi syns det er greit at du og dine foresatte vet om dette på forhånd så kan vi konsentrere oss om å ha det gøy på Sommertreff! Vær så snill og les nøye gjennom dem slik at du vet hva vi forventer av deg som deltaker:

  • Vi forventer at du som kommer har respekt for bygninger og inventar på Sommertreff, og at brannalarm bare skal brukes når det er alvor. Skadeverk og falsk utløsning av brannalarm medfører bot og/eller erstatningsplikt til dem som gjør det.
  • Dette er et rusfritt arrangement. Ingen form for rusmidler er tillatt under Sommertreff.
  • Deltakerne skal være på sine egne rom fra ro og gjennom hele natten.
  • På Sommertreff skal vi behandle hverandre med respekt. Vi har nulltoleranse for psykiske og/eller fysiske angrep mot andre.

Dersom disse reglene ikke overholdes kan det medføre hjemsendelse.

Mat og overnatting

På Lundeneset får vi servert de faste måltidene om dagen i matsalen. I tillegg til dette vil vi grille hver kveld. Skulle du allikevel ha behov for mer vil kiosken være åpen flere ganger om dagen. Husk at kiosken ikke selger skikkelig mat. Bare godteri, brus og chips.

Overnatting foregår i internatrom på skolen. Disse rommene har ulik størrelse. Vi forsøker så godt vi kan å legge til rette for at dere får bo med de dere ønsker. Romfordelingen er allerede klar når deltagerne ankommer Lundeneset, så husk å skrive i påmeldingen hvem du vil sove på rom med.

Fotografering

Det vil bli tatt en del fotografier under Sommertreff som vi tenker å legge ut på Sommertreffs nettsider og bruke i framtidig markedsføring av Sommertreff. Vi ber om at alle som ikke ønsker å bli fotografert gir beskjed om det på ved påmelding og senest 20. juni. 

Betaling

Betaling for Sommertreff gjøres på giro som sendes ut i forkant av stevnet. Det vil ikke være anledning til å betale deltageravgiften på Lundeneset.

Ved avmelding senere enn 2 uker før stevnestart så belastes 200 kroner i gebyr. Ved avmelding senere enn en virkedag før Sommertreff belastes full pris. Vi anbefaler derfor reiseforsikring.

Transport

I utgangspunktet er det opp til hver deltager hvordan en kommer seg til Lundeneset, men vi setter opp buss fra Sandnes til Lundeneset, tur-retur. Vi legger ut rutetider på den så snart de er klare. Bussen melder du deg på i påmeldingsskjema. Bussen koster totalt 500 kroner tur/retur. 300 kroner én vei.

Trenger du hjelp med hvordan du skal kommer deg til Lundeneset så ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du til venstre i menyen.

Program

Programmet for Sommertreff Lundeneset finner du i menyen til venstre.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du i menyen til venstre.

Hjertelig velkommen til Sommertreff Lundeneset!


Sommertreff

Sommertreff er et sommerstevne for deg som går i 8.klasse til 1.vgs.

Visste du at vi har en side på facebook? Det er en side som blir oppdatert hvert år. Sjekk ut siden her

Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.