> Sommertreff / Lundeneset / AktiviteterAktiviteter

På Sommertreff har vi en rekke aktiviteter. Noen av aktivitetene er i utgangspunktet ubemannet, som kubb og krokket, mens andre aktiviteter er det ledere som organiserer, feks. vannsport og AirSoft. Alle aktivitetene våre er selvsagt GRATIS!

Hest:

Vi jobber fortsatt med å få til Hest slik som i fjor. Mer informasjon kommer snart!

AirSoft:

Airsoft fungerer på samme måte som paintball. Du bruker en markør for å ta ut andre spillere. Forskjellen mellom Airsoft og paintball er at Airsoft ikke bruker malingskuler, men små runde bio-kuler. Kulene veier vanligvis 0,25 gram og skytes med en minimumsavstand på 3 meter. I et Airsoft spill så er det eneste risiko-området øynene, derfor brukes kun briller som sikkerhetsutstyr. Airsoft utgjør ingen trussel for klær, du får ingen blåmerker og det er helt ufarlig med tanke på miljø (kulene brytes ned biologisk over et par måneder). 

Under Sommertreff vil det være to instruktører som er tilknyttet Haugaland Airsoft. Alt av utstyr deltagerne trenger vil Sommertreff stille med. På Sommertreff vil instruktørene bruke tid med hver enkelt deltaker for å forklare spillet og gi opplæring samt ha en gjennomgang av sikkerhetsregler. Brudd på sikkerhetsreglementet kan i alvorlige tilfeller medføre hjemsendelse. 

På Sommertreff spiller vi turnering. Ved spørsmål, ta kontakt med Håkon Åreskjold på haareskjold@nlm.no.

Vannaktiviteter:

Vi har en hel haug med vannaktiviteter. Vi har blob, vannski, tube og mer! På kaien blir det god stemning, og du trenger ikke melde deg på disse aktivitetene. 

Nattcup:

Nytt av året er at vi skal arrangere en NATTCUP! Den begynner klokken 23.00 på Søndagen. Påmelding av lag skjer først når du kommer på Sommertreff. Få med deg gjengen og meld deg på Sommertreff! Lover selvsagt fete premier.


Sommertreff

Sommertreff er et sommerstevne for deg som går i 8.klasse til 1.vgs.

Visste du at vi har en side på facebook? Det er en side som blir oppdatert hvert år. Sjekk ut siden her

Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.