> Sommertreff / Drottningborg / Viktig informasjon / Velkommen til SommerTreff...Velkommen til SommerTreff Drottningborg 2018

Hva er SommerTreff?

PÅMELDING:

Link til påmelding.

  

Hva er SommerTreff?

Sommertreff er en kristen sommerleir, der Jesus står i fokus. Alle er velkommen til å bli med! SommerTreff består blant annet av bibeltimer, kveldsmøter, sosiale happenings og aktiviteter av ulike slag! På SommerTreff har vi plass til 200 deltakere, og dette betyr at det blir utrolig god stemning!

 

Hvem er SommerTreff for?

SommerTreff er for deg som er mellom 13 og 16 år (8. klasse til 1. vgs)! Du er hjertelig velkommen til å bli med på SommerTreff!

  

Hva skjer på SommerTreff?

På SommerTreff starter vi hver dag med bibeltime med lovsang, etterfulgt av smågrupper med en smågruppeleder. Smågruppene blir inndelt etter rommene deltakerne sover på, og hver smågruppe har sin egen leder fra SommerTreff. Hver dag er det fullt program med flere typer aktiviteter, både på land og i vann. Alle aktivitetene er ledet av ledere som skal sørge for at aktivitetene går trygt for seg. Hver kveld er det kveldsmøte der vi blant annet lovsynger sammen og hører Guds ord. På SommerTreff har vi et eget lovsangsteam som leder all lovsangen under leiren. Etter møtet vil det alltid skje noe sosialt, slik at vi alltid kan bli enda bedre kjent med hverandre.

 

Hvor er SommerTreff på Drottningborg? Hvilke muligheter er det der?

Drottningborg tilbyr idylliske omgivelser, og er godt tilrettelagt for mange ulike aktiviteter. Vi har blant annet vår egen lille badestrand, der det er mulighet til å stå på vannski, ligge i tube, bade og sole seg for den som ønsker det. Skolen har også fotballbane, og egen sandvolleyballane som vi bruker under SommerTreff. Vi bruker skolens matsal under måltidene, og møtesalen under bibeltimer og kveldsmøter.

  

Hvor mye koster det å være med på SommerTreff?

Her er en oversikt over hvor mye det koster å være deltaker påsommertreff:

Deltakeravgift: 720 kr

Overnatting: 940 kr

Servering: 550 kr

Totalpris: 2210 kr

Dersom du blir medlem av SommerTreff- Drottningborg klubben får du 100 kroner i rabatt på deltakeravgiften. Les mer om det her.

I tillegg kommer eventuell fellestransport (dette vil variere, avhengig av holdeplass)

Noen av aktivitetene under leiren vil også medføre ekstra kostnader, men dette betales kontakt under leiren. Les mer om dette på aktivitetssidene våre.

  

Vil du bli med?

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jesus, og bli kjent med nye venner? Vi gleder oss til SommerTreff og gleder oss til å treffe akkurat DEG der! Bli med på SommerTreff, og ta gjerne med en venn!

  

Lurer du på noe ang. Sommertreff på Drottningborg, send gjerne en mail til Sommertreffkoordinator: jthingbo@nlm.no


Sommertreff på Drottningborg

Sommertreff er en fantastisk sommerleir for deg som begynner i 8.klasse - 1.vgs!

Tid: 25. - 29. juni 2018

Sted: Drottningborg

Lurer du på noe? Ta kontakt med Sommertreffkoordinator: jthingbo@nlm.no

Vil du ha meg deg hele gjengen på SommerTreff?

Det blir selvfølgelig fellesreise til Drottningborg i år også! Informasjon om reisene finner du her.

Dagens bibelsitat

Jes 40:11 Som en hyrde skal han vokte sin hjord. I sin arm skal han samle lammene, og ved sin barm skal han bære dem. De får som har lam, skal han lede.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.