> NLM / Støtt oss / Prosjektkatalogen / Sør-Amerika / Evangelisering og menighetsarbeidEvangelisering og menighetsarbeid

Foto: Elise Haugland

I Bolivia og Peru skjer det mye religionsblanding. NLM samarbeider med den nasjonale kirken om å gjøre verdens Frelser tydelig i Sør-Amerika.

Evangeliserende livsstil

Diakoni og evangelisering er temaer som oftere og oftere kommer frem på ledersamlinger i kirkene. Ønsket om at flere skal ta imot Jesus er sterkt, men usikkerhet og manglende erfaringer gjør slike oppgaver litt skremmende.

  

I første omgang gjelder misjonsoppdraget å nå ut til dem som er nær. Kirkene har stadig tanker om nytt arbeid, eller om å effektivisere eller eventuelt omorganisere det arbeidet som finnes.

Gjennom forkynnelse og undervisning settes evangeliserende livstil i sentrum. Både pastorer og kirkemedlemmer deltar med husbesøk og evangelisering.

  

Kirkene driver også med radioarbeid. Misjonærer er engasjert i opplæring og undervisning i menighetene og gjennom samtaler og støtte til lederne i kirkene.

I tillegg vil NLMs utsendinger delta på lederkurs og med pastoroppfølging.

  

Budsjett: kr 3,9 mill.

Kontakt: Tore Bjørsvik, tbjorsvik@nlm.no

  

Les mer

Kursholdere klare

Dristige vedtak i IEL-P

Nådegavekurs

Pastorene i Peru samlet


NLM startet sitt arbeid i det sørlige Peru i 1978. Som ett resultat av arbeidet ble Iglesia Evangélica Luterana – Perú (IEL-P) dannet i 1995.

Les mer...

Les mer om Bolivia

NLM har siden 1978 arbeidet med bistand og menighetsbygging i Bolivia.

Les mer...

Dagens bibelsitat

1Kor 6:20 Dere er dyrt kjøpt! La da legemet være til ære for Gud!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.