> NLM / Støtt oss / Prosjektkatalogen / Japan / UtdanningUtdanning

Foto: Kari Opperud

NLM støtter et teologisk seminar og en bibelskole i Kobe.

Teologisk seminar og bibelskole

I Japan er det stort behov for kristne ledere, og NLM ønsker å være med og utruste kristne til tjeneste i japanske kirker, som pastorer og evangelister. Derfor støtter NLM evangelisk utdanning ved Kobe Lutheran Theological Seminary (teologisk seminar) og Kobe Lutheran Bible Institute (bibelskole).

 

De to utdanningsinstitusjonene har fra starten av vært et hovedsatsingsområde for NLM. Det teologiske seminaret holder et høyt faglig nivå, men er lite og får ingen offentlige midler. Studiene er på to eller tre år.

Våren 2015 startet skolen opp et nytt og spennende studium i diakoni. Japan står foran store sosiale utfordringer, noe som gjør at studiet kan være svært relevant for framtiden. 

   

Bibelskolen tilbyr ettårig studium, med mulighet for et påbygningsår. Elevene får ingen stipend eller lån fra staten og er dermed avhengige av støtte fra NLM. Skolen gir et lærerikt og utfordrende møte med Bibelen og Jesus Kristus. Elevene blir utrustet til å være vitner i hverdagen og til oppgaver i lokalmenighetene. Det tilbys også kortkurs og kveldskurs. 

 

Budsjett: kr 800 000

Kontakt det teologiske seminaret: Leifur Sigurdsson, leifur@sik.is

Kontakt bibelskolen: Kari Opperud, kopperud@nlm.no

   

Les mer

Imponert over ungdomsarbeidet i Norge

Sa opp jobben for å bli prest


NLM har jobbet i Japan 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering, utdanning, mediearbeid og barne- og ungdomsarbeid.

Les mer ...

Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.