> NLM / Støtt oss / Prosjektkatalogen / Japan / EvangeliseringEvangelisering

Foto: Sonja Leirvik

Vi vil nå videre ut med evangeliet i et land der knapt én prosent av befolkningen er kristne.

Viktig arbeid i menighetene

I Japan er det mange som ikke har hørt om Jesus, og dette ønsker NLM fortsatt å gjøre noe med. Alle misjonærene våre i Japan er tilknyttet VJELK (Vest-Japan evangeliske lutherske kirke). Sammen med dette kirkesamfunnet, som er en frukt av NLMs arbeid i Japan, vil vi nå videre ut med evangeliet i et land der knapt én prosent av befolkningen er kristne. 

 

På Rokko Island i Kobe driver NLM arbeid i «Kjærlighetskirken», som er den eneste kirken på denne 25 år gamle kunstige øya. Mange er blitt døpt, og flere kommer til bibelstudium og gudstjenester. 

Annenhver fredag samles ungdomsklubben Teens. Da kan tenåringene komme rett fra skolen til kirken. På Teens spiser de et varmt måltid og er sammen utover kvelden. De har leker, prater og hører om Jesus. 

 

Familien Leirvik bor i Yonago. De er misjonærer i menigheten, som har et stort barne- og ungdomsarbeid. Leirviks er en del av menighetsstaben. 

Ellers har de et særskilt ansvar for å nå ut til nabolaget de bor i, gjennom venneevangelisering og kontaktskapende arbeid, de driver blant annet en engelskklasse for barn i nabolaget. Målet er at nye mennesker må bli frelst. 

 

Kari Opperud er misjonær i Ako menighet og bor i kirkens annen etasje. Ako er en vakker liten kystby, helt vest i Hyogo fylke, med lite kristent arbeid. I nærområdet til kirken bor det mange unge familier.

Kari har fått god kontakt med naboene, og flere barn og unge deltar nå hver uke på engelskklasser. 

  

Budsjett: kr 2,1 mill.

  

Kontakt, Rokko Island: Leifur Sigurdsson, leifur@sik.is

Kontakt, Yonago: Sonja Leirvik, sleirvik@nlm.no og/eller jleirvik@nlm.no

Kontakt, Ako: Kari Opperud, kopperud@nlm.no

   

Les mer

Presidentens drøm

Den ene sanne Gud

Oppbrudd


NLM har jobbet i Japan 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering, utdanning, mediearbeid og barne- og ungdomsarbeid.

Les mer ...

Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.