> NLM / Skoler / NyheterNyheter

28. juni 2017

På Tryggheim videregående var det to elever som hadde ekstra god grunn til å være fornøyd med vitnemålet denne våren. Marie Hansen og Henrik Friis fikk henholdsvis 23 og 24 seksere av 25 mulige.

UTSYN

24. februar 2016

Tryggheim ungdomsskule fikk mandag overrakt et synlig bevis fra Dysleksi Norge på at de er den første dysleksivennlige skolen i Rogaland. 

22. januar 2016

Tryggheim vidaregåande skule har fått godkjent søknad om utvidelse av 90 nye elevplasser på utdanningsprogram for studiespesialisering.

UTSYN

08. september 2015

 En av skoleårets første forelesninger på Fjellhaug Internasjonale Høgskole omhandlet intet mindre enn hele Bibelen. På 200 minutter.

UTSYN

25. august 2015

Frank-Ole Thoresen (44) er konstituert som rektor ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FiH) og Jørn Martinsen (42) som rektor for Bibelskolen Fjellhaug. Begge er konstituert for skoleåret 2015/2016 og overtar etter Ketil Jensen som har vært rektor ved begge skolene de siste årene.

UTSYN

10. august 2015

NLA Høgskolen innleder samarbeid med The King’s College i New York. Dermed kan journaliststudenter snart ta et semester på Manhattan.

UTSYN

16. juni 2015

Årlig samles det inn millioner fra de videregående skolene til NLMs ytremisjonsarbeid. På avslutningsfestene til skolene presenteres resultatet av innsamlingen de har hatt gjennom året, og på flere skoler ble det satt nye rekorder. 

UTSYN

11. juni 2015

Knut Heng er tilsatt i ledelsen for Fjelltun bibelskole i Stavanger. Han går inn i stillingen til høsten

16. mai 2014

Elever og ansatte på Tryggheim vgs løp inn over 600 000 kroner til misjonsprosjektet, og knuste dermed rekorden fra i fjor.

28. mars 2014

Arne Martin Bjørneset er ein kjend kar i NLM-miljøet på Nordvestlandet. No har han hatt si fyrste tilsynshelg på Vestborg.

Har du lyst til å ta yrkesfag ved en kristen videregående skole?

20. februar 2014

Nå arbeides det på spreng for å få omgjort andreetasjen i Myrasenteret til en funksjonell og moderne ungdomsskole.

Hanne Tulluan (39) er ansatt som rektor ved Hans Nielsen Hauge videregående skole i Fedrikstad, som starter til høsten.

UTSYN

20. desember 2013

NLM starter videregående skole i Fredrikstad. Nå søker man prosjektleder/rektor til den nye skolen.

Stortingsrepresentant Dagfinn Høybråten har merket seg godkjenningen av Danielsen Ungdomsskole Karmøy og sendt en hilsen til skolen og Karmøy.

Fredag 7. desember overrakte rektor Oddvar Rotvik ved Kongshaug Musikkgymnas og Øyvind Lunde Hodneland, initiativtaker til underskriftsaksjonen, 6057 underskrifter til statsråd Kristin Halvorsen.

Utdanningsdirektoratet har godkjent søknaden om å starte Danielsen ungdomsskole på Karmøy med 270 elevplasser. 

NLM er eier og medeier i seks grunnskoler i Norge. Til sammen 1500 elever går på disse skolene.

På avslutningsfesten kunne Kvitsundrussen overrekke sjekken med beløpet 860 000 kroner. Sluttsummen etter de telte opp litt senere ble 900 000 kroner.

Øystein Fauske på NLMs skole Nordborg VGS er Norges kuleste lærer. – Det er så fortjent, sier rektor Anette Sørensen Rege.


Kontakt

Ta kontakt med NLMs skolekonsulenter Sidsel Høland Olausson og Torleif Belck-Olsen, hvis du ønsker mer informasjon om NLMs skolearbeid. 

Skolerådgiver

NLM Norge

22 00 72 86

Leder av skoleseksjonen

NLM Norge

       

Begynne på NLM vgs?

Arbeide på NLM vgs?

Støtte NLM vgs?

NLMs skolestrategi 2012-2020

 

Dagens bibelsitat

Matt 1:23 Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.