> NLM / Ressurser / Fellesskapsveiledning / Nyheter / Forsamlingsarbeid på bedehuset



Forsamlingsarbeid på bedehuset

De siste 15-20 årene har det vært et økende fokus på bygging av forsamlingsarbeid på bedehuset. IMF, Normisjon og NLM har sammen jobbet med et felles veildeningsdokument for å styrke arbeidet på bedehuset. 

Forsamlingsarbeidet har vist seg som et tjenlig redskap for organisasjonenes mål og arbeid i Norge. Det er i forsamlingsarbeidet at en ser den største veksten i antall aktive støttespillere, og også den største etablering av levende smågrupper. Alle organisasjonene har definert satsing på etablering av flere forsamlinger som viktige punkt i sine strategier fremover.

Historisk har organisasjonene hatt mye med hverandre å gjøre. Særlig har dette samarbeidet fungert godt lokalt i de mange bedehusene i landet vårt. I de større byene har en samtidig hatt egne forsamlinger i svært lang tid. Når IMF, NLM og Normisjon nå ønsker å komme med et felles refleksjonsnotat for forsamlingssamarbeid på bedehuset, så er det med begge disse lange linjene som bakgrunn. 

I dette dokumentet vil du finne hjelp til å reflektere over samspillet på bedehuset. Ta gjerne kontakt om det er noe du ønsker å gå litt videre i. 

 


I denne videoen hører du Øystein Engås, leder i NLM Norge, fortelle om veiledningstilbudet for misjonsfellesskap.

Kontaktinformasjon

Du kan få mer informasjon om veiledningstilbudet ved å ta kontakt med ledelsen i din lokale region.

 

Du kan også ta kontakt med fellesskapsutvikler Jarleif Gaustad:

E-post:  jargaustad@nlm.no

Mobil:  915 14 582

Dagens bibelsitat

Heb 7:25 Derfor kan han også fullkomment frelse dem som kommer til Gud ved ham, da han alltid lever for å gå i forbønn for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.