> NLM / Om NLM / Hovedkontoret / NLM UtlandNLM Utland

Norsk Luthersk Misjonssambands visjon er Verden for Kristus og formål er å utbre Guds rike slik at nye folkegrupper får høre evangeliet, oppdraget er å sende ut mennesker med kall fra Gud i tjeneste for Ham.

NLMs generalforsamling i 2009 vedtok NLMs Misjonsstrategi mot år 2020. Denne er retningsgivende for ytremisjonsarbeidet:

  • NLM ønsker å bidra til at det bygges kristne menigheter og kirker som har et solid fundament i Guds ord og har en lokal forankring.
  • NLM ønsker å prioritere folkegrupper der det ennå ikke finnes noen kristen forsamling eller der de kristne står svakt.
  • I etablerte samarbeidskirker vil NLM fortsatt ha utsendinger med fokus på undervisning, lederutvikling, administrasjon og bistand. Det diakonale arbeidet er en integrert del av misjonsoppdraget.
  • NLM støtter utviklingsprosjekter som kan gi mennesker bedre levegrunnlag og muligheter til å skape seg en bedre fremtid. Vi ønsker å bidra til en verden med fred, rettferdighet og håp.
iTro, påfyll i hverdagen

Rekruttering

Ønsker du en stilling for NLM internasjonalt? Følg med i utlysinger under Ledige stillinger, eller ta kontakt med NLM Utland/NLM Personal, telefon 22007200.

Bistand

NLM driver også bistandsarbeid. Du finner mer informasjon på sidene til de enkelte land, i artikler og under Prosjekter.

Strategi

Velg i Viktige dokumenter til venstre på siden for å lese mer om NLMs misjonsstrategier.


Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.