> NLM / Om NLM / Hovedkontoret / NLM NorgeNLM Norge

NLM Norge er avdelingen for organisasjonens virksomhet i Norge.

NLM driver et omfattende misjonsarbeid i Norge. Basisen for dette arbeidet ligger i våre ca 2.300 lokale lag, foreninger og misjonsforsamlinger fordelt over hele landet.

Norge er inndelt i sju regioner, med egen administrasjon og egne ansatte. Vårt ansvar er forkynnelse og undervisning i den kristne tro. Dette gjøres ved ansatte og frivillige medarbeidere.

Gjennom regionene arbeider vi for å bygge lokale, kristne fellesskap med foreninger, lag og forsamlinger.

 

Ill.foto: Svein Anton Hansen

28. juni 2017

På Tryggheim videregående var det to elever som hadde ekstra god grunn til å være fornøyd med vitnemålet denne våren. Marie Hansen og Henrik Friis fikk henholdsvis 23 og 24 seksere av 25 mulige.

Det går mot rekorddeltagelse for konferansen i regi av NLM kvinnenettverk i september. I midten av juni var det påmeldt 150 deltakere mot 40 til samme tid i fjor.

UTSYN

01. juni 2017

– Dette er en stor dag. Vi håper tiltaket vil bety mye for misjonen, sa Ola Tulluan under åpningen av Seniorkompetanse Fjellhaug den 30. mai.

– Misjonsoppdraget er enno ikkje fullført, så ein bønedag for dei folkegruppene som er minst nådde, er veldig viktig, seier leiar for NLM utland Hjalmar Bø. – Aktuelt materiell er no tilgjengeleg, opplyser informasjonsrådgjevar Elise Haugland.  

08. april 2017

Nå kan du være med og påvirke sammensetningen av styrer og råd i Misjonssambandet. Valgkomiteen ønsker forslag på kandidater til valgene under generalforsamlingen i 2018.

Hans Johan Sagrusten og Ingvald André Kårbø skal halde bibeltimar på GF 2018. Leiar NLM Norge Kåre Johan Lid opplyser at temaet for generalforsamlinga vert «Nærmere». 

Misjonssambandet utsetter neste års generalforsamling, GF 2018, til uken etter det som først ble bestemt. De nye datoene er 3.–8. juli. 

Både i Bergen og Hamar blir NLMs fellesskap til kirker.

24. november 2016

Det ble en fin avslutning etter en lang og variert tjeneste da NLM inviterte forkynner Gunnar Hamnøy til avskjedsmarkering onsdag 23. november.

15. juni 2015

Slik sørger du for at registreringen av fullmakt til GF 2015 går som smurt.

Forkynner Odd-Åge Ågedal har blitt pensjonist, etter lang og tro tjeneste for misjonen. NLM Norge takker for innsatsen!

Takk for ditt forslag til kandidat til valg på GF 2015.

Vår neste samling er NLM Kvinnenettverk 8.-10. september 2017. Mer informasjon kommer snart!

03. desember 2013

Misjonær og forkynner Kirsti Strand blir pensjonist og går inn i en ny tilværelse. Men hun blir ikke «avskiltet» av den grunn!

NLM Norge og Fjellhaug internasjonale Høgskole arrangerte 1. mai temamøte om "Israel og menigheten".

03. mai 2013

Forkynner Asbjørn Vegge blir snart 67 år og det ble markert på hovedkontoret.

Forkynner Jakob Middelthon ble 67 år og vi feiret her på hovedkontoret. Han har ingen planer å gi seg og fortsetter med en litt redusert stilling.

På generalforsamlingen i sommer ble det vedtatt en strategi for NLM Norge, 2012-2020. Strategien forteller at det skal utarbeides et veiledningstilbud for nye og etablerte misjonsfellesskap i NLM.


Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.