> NLM / Om NLM / Annen virksomhetAnnen virksomhet

NLM er engasjert i et variert arbeid, og har interesser i en rekke bedrifter og enheter. Vi driver også mange skoler, barnehager og leirsteder.

Barnehager

Norsk Luthersk Misjonssamband eier 40 barnehager, alene eller sammen med andre kristne organisasjoner. Barnehagene er spredt fra Mandal i sør til Finnsnes i nord.

I 2008 opprettet NLM selskapet NLM-barnehagene AS, som eier og driver 33 av barnehagene på vegne av Norsk Luthersk Misjonssamband. Selskapets kontor i Ålesund (tlf: 47 77 86 60) formidler gjerne kontakt med alle NLMs barnehager. 

  

Vi vil gjerne komme i kontakt med kristne kvinner og menn som ønsker å arbeide i en barnehage med kristen formålsparagraf - som førskolelærere, fagarbeidere og assistenter.

For mer informasjon, samt oversikt over alle barnehagene, besøk sidene til NLM-barnehagene.

  

Selskaper og enheter

I menyen til venstre finner du en oversikt over selskaper NLM eier eller er medeier i, med lenker videre til bedriftenes egne nettsider.

    

Leirsteder

NLM driver mange leirsteder rundt om i hele Norge. Leirstedene er enten heleide eller eies i samarbeid med andre. I menyen til venstre finner du en liste over alle leirstedene.

Velkommen på leir!

    

Lokalradioer

Gjennom Norea Mediemisjon driver NLM radioarbeid over hele landet. Norea Mediemisjon har ett eller flere programmer på ca. 50 lokalradioer i hele landet. De arbeider tett sammen med lokalradioer i Noreagruppen.

  

Skoler

NLM driver flere skoler, alene eller i samarbeid med andre organisasjoner. NLMs heleide videregående skoler finner du via nlmvgs.no. I tillegg driver NLM folkehøyskoler, grunnskoler og høyskoler. 

I menyen til venstre finner du en oversikt over alle skolene. Klikk deg gjerne videre for å få mer informasjon om de enkelte skolene.

    

For mer informasjon om NLMs skolearbeid, ta kontakt med NLMs skolekonsulent, Kristin Aamodt Hardang.
E-post: khardang@nlm.no 


Dagens bibelsitat

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.