> NLM / Norge / Region vest / Regionstyret / StrategiStrategi

NLM Region Vest ønsker å stimulere, hjelpe og utruste grupper, foreninger og misjonsfelleskap i regionen til å drive smågruppearbeid, lag og foreninger som kan skape gode lokale møteplasser til å dele troen gjennom nærvær, handling og ord, lokalt og globalt.

På regionårsmøtet i 2016 ble det vedtatt en strategi for arbeidet i regionen. For å spisse arbeidet med handlingsplanen ønsker regionstyret å prioritere følgende områder i handlingsplanen: ❶ Styrke et sentralisert forsamlingsarbeid og utruste disse felleskapene til å drive smågruppearbeid, lag og foreninger som kan skape gode lokale møteplasser som også når nye mennesker. ❷ Arbeide for en helhetlig og målrettet tenkning når det gjelder rekruttering og utrustning av ledere. Skape et sterkt åndelig lederskap og NLM identitet. ❸ Øke bevisstheten for misjon som krysser språklig og kulturelle grenser.

Områdestyrer, misjonsfellesskap, skole og institusjon i region Vest oppfordres til å komme med konkrete innspill innen 1. februar 2017

Regionårsmøtet til NLM region Vest vedtok i mai 2016 en strategi for arbeidet i regionen i perioden 2016 - 2020. Den vedtatte strategien ser du her.


Dagens bibelsitat

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.