> NLM / Norge / Region vest / Nyheter / Nye barne- og ungdomsarbeidararNye barne- og ungdomsarbeidarar

I haust har har ein fått fleire nye barne- og ungdomsarbeidarar. Me er takknemlige for å få dei med i arbeidsflokken og oppmodar til ta dei med i bøn.

Aud Marit Ramberg er tilsett som barne- og ungdomsarbeidar i Fjordane, 20 % stilling. Ho skal mellom anna delta på leirar i området og møte frivillige i ulike lag og foreiningar. I tillegg til arbeidet i regionen tek Aud Marit lærarutdanning medan ho arbeider på barneskulen.

Eivind Fauskanger Ekberg er tilsett som barne- og ungdomsarbeidar i 20 % stilling. Han har gått på Bibelskolen i Grimstad og vore eittåring i Molde Domkirke før han no tek til i stillinga i regionen. Her skal han delta på leirar og besøke barne- og ungdomslag rundt i regionen. Ellers studerer Eivind teologi på NLA.

Ragnhild Naterstad er tilsett som barne- og ungdomsarbeidar i 20 % stilling. Ho skal hovudsakleg vere med på leirar, både som leirsjef og bibeltimehaldar, samt vere med å iverksetje NLM-Ung sitt nye program for leiartrening. Ho har tidlegare vore elev og eittåring ved Fjellheim Bibelskole og studerer no Praktisk teologi og ledelse ved NLA.


Dagens bibelsitat

Joh 5:24a Sannelig, sannelig sier jeg dere: Den som hører mitt ord og tror ham som har sendt meg, han har evig liv.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.