> NLM / Norge / Region vest / NyheterNyheter

Danielsen barne- og ungdomsskule på Sotra har i løpet av to skuleår samla inn 620 000 kroner til eit av prosjekta til Norsk Luthersk Misjonssamband i Bolivia.

I oppkjøringen til sommerleirene var det samling for lederne som skal være med på leir på Skilbrei og i Sætervika. Slike samlinger er viktige for å utruste lederne og sette fokuset på det vi holder på med.

Regionårsmøtets 108 utsendinger godkjente årsmeldingene for 2014 fra regionstyret og BU uten merknader. Regnskapet, som viste at regionens inntekter hadde gått ned med over ni hundre tusen, ble tatt til orientering.

Valgresultat og oversikt over antall utsendinger på regionårsmøtet.

Ikke før hadde utsendingene til regionårsmøtet fått registrert seg, så var det bibeltime ved misjonær Marit Andersen.

Regionsmøtet på Kongshaug siste helga i mai tok til med ei samling for tillitsvalde og tilsette fredag kveld. Om lag 70 var til stades.

I år blir regionårsmøtet på Kongshaug Musikkgymnas 29-31 mai. Marit Andersen og Ingebjørg Martinussen blir med. Det blir også gratiskonsert med Team Sulebakk.

I august kommer det fem nye ettåringer som skal jobbe i team i regionen og de skal alle ha base i Øygarden.

16. april 2015

På Kongshaug musikkgymnas er dei i full sving med å utvida og renovera skulen. I år vert det teke opp ti fleire enn i fjor.

I august og september arrangerer Region Sørvest to leirer på Holmavatn for barn, ungdom og voksne med utviklingshemming. Det er er ikke lenger å reise enn at du som bor i Region Vest også bør vurdere å ta turen.

09. april 2015

Saman med Bjørnar Blom er Ingrid Solbakken prosjektleiar for Sygnarussen sitt misjonsprosjekt. Dette året samlar dei inn pengar til fleire av NLM sine prosjekt i Mongolia.

05. april 2015

Samarbeid med Kystradioen gjør at du fra 8. april kan høre NLM sin lokalradio i Region Vest, Radio Gnisten, på DAB i Bergen og omegn.

Vi ønsker dere alle en velsignet påskehøytid! Har du sett Superblinks nye animasjonsfilm om påskehistorien? Se den her!

01. april 2015

Etter mye arbeid er et nytt inngangsparti tatt i bruk i Sætervika. Gjester kommer inn i lyse og innbydende lokaler.

27. mars 2015

Superblink.no vil ha åpent 24/7 i påsken slik at enda flere foreldre, besteforeldre og barn skal oppdage dette fantastiske nettstedet. Via en helt ny animasjonsfilm får du repetert påskens budskap.

26. mars 2015

Det er morgen, vi har akkurat spist frokost. Snart er det på tide å dra på møte. Jeg finner den norske Bibelen min og er nesten klar. Veien er kort. Det er tørt og solen skinner, men kaldt.

24. mars 2015

Søndag 8. mars hadde Asøy NLM sitt årsmøte. På formiddagen var det fullt hus på et møte der Christian Lilleheim talte. Så var det middag før årsmøtet startet.

23. mars 2015

Gunn Berit Bøtun, som sit i styret for Region Vest, siterte det gamle ordet «Deus semper major» – Gud er alltid større – på årsmøte til Sogn Misjonssamband på Lyngmo ungdomssenter, laurdag 14. mars.

20. mars 2015

Det handler om å forvalte den kristne sangskatten etter beste evne når Salem Misjonsforsamling i Bergen nå har ansatt Dina Maria Åsen som sin første lovsangsleder.

03. mars 2015

Har barna du er leder for eller kjenner til en kunstner i magen? La dem bli med på Barnas Misjonsprosjekts barnekunstutstilling!


Dagens bibelsitat

Joh 5:24a Sannelig, sannelig sier jeg dere: Den som hører mitt ord og tror ham som har sendt meg, han har evig liv.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.