> NLM / Norge / Region vest / NyheterNyheter

09. desember 2015

Etter en time om kulturforskjeller fikk jeg følgende kommentar fra en ung mann: "Jeg hadde aldri trodd at dette kunne få så alvorlige konsekvenser!"

Fredag 11. og laurdag 12. desember vert Osbygda utanfor Bergen løfta ut av si travle førjulstid og får saman med elever på Kongshaug musikkgymnas ei av sine største førjulsopplevingar.

22. november 2015

Harald Berge Breistein, regionleder i NLM Region Vest, er ansatt som daglig leder i NLM-barnehagene AS.

Taler på årets regionkonferanse blir Øystein Engås som er leder for NLM Norge. Kongshaug Musikkgymnas deltar på flere møter og med egen konsert lørdag kveld. For første gang vil deler av NLM Region Vest sin regionkonferansen bli sendt direkte via lyd og video på internett.

Ungdomslederen, pensjonisten og veteranen har alle vært leirledere i Sætervika i sommer. Vi utfordret dem alle til å svare på følgende tre spørsmål om leir.

11. september 2015

Spørsmålet vert hengande. Eg leitar inni meg for å kjenne etter. Heim. Ja, for eg er komen til Norge, men når kjem eg heim?

På Lyngmo har me hatt ein god og travel sommar med fine leirar, fullsett bibelcamping, familieleir for Ungdom i Oppdrag og mange turistar på camping – i hytter og til bed & breakfast.

Da Sartor Storsenter skulle bygge om, tok de kontakt med Tremorkirken. De ville høre hvor menigheten ville ha lokaler på det nye senteret.

28. august 2015

Russen på Sygna vidaregåande skule i Balestrand har brukt skuleåret – og russetida – på å samle inn pengar til born i Mongolia. Resultatet vart fantastiske 768 182 kroner – og ny rekord.

Sætervika Ungdomssenter feiret sitt 60-årsjubileum samme helgen som Lyngmo var 50 år. Søndag 14. juni var senteret fylt opp med folk i alle aldre.

Helgen 13.–14. juni var det stor fest på Lyngmo. En sprek og vital 50-åring feiret seg selv med arrangement for liten og stor.

To av jenten ved Bibelskolen Fjellhaugs TeFTlinje har valgt områdene våre i Sogn og Fjordane som praksisplass. Lina Marie Berge og Ragnhild Tonstad skal bo i Balestrand.

Har du nokon i ditt område eller knyte til ditt fellesskap som skal vere konfirmant det komande skuleåret? NLM Region Vest har gjennom Salem Misjonsforsamling i samarbeid med Betlhem, ImFs forsamling i Bergen, tilbod om konfirmasjonsundervisning.

Salem i Bergen velger å gjøre Alpha-konseptet som deres hovedredskap for å nå nye mennesker med evangeliet. I dag er det over 27 millioner mennesker som har deltatt på ulike Alphakurs verden over. Og millioner av mennesker har møtt Jesus gjennom Alpha, forteller ungdomsleder Christian Lilleheim.

Sist haust var det starta eit nytt barnekor i Gaupne.

Ni jenter har fylt konfirmasjonsundervisninga i Salem denne vinteren, og sundag 3. mai sto fem av dei konfirmant i Salem. Dei fire andre har brukt undervisninga som supplement til lokal undervisning, og vert konfirmerte andre stader.

Kristina Skagen Hess starta i jobben som ny kontorsekretær i månadsskiftet april/mai.

Skuleåret 2014/2015 på Sygna har vore eit spennande og godt år på mange måtar.

"Hjertero er at man ikke har vondt i hjertet, og at du tar det med ro", innleder en elev i 4.klasse ved Danielsen barneskole Sotra sommerkonserten med.

Selv om vi har vært forhindret fra å være i Japan siden i fjor sommer, har ikke engasjementet for landet og folket blitt mindre.


Dagens bibelsitat

Jes 54:10a For fjellene kan vel vike, og haugene rokkes, men min miskunnhet skal ikke vike fra deg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.