> NLM / Norge / Region sørvestRegion sørvest

Det blir bibelkurs på Tonstadli også i januar 2019. Dette er en minibibelskole over ei uke, med god forkynnelse, sosialt samvær og god mat.

2018 ser ut til å bli det fjerde året på rad med solid økning i antall barne- og ungdomslag i NLM region sørvest. 

Misjonssalen i Sandnes har kjøpt en stor eiendom, den gamle brannstasjonen, som skal bli nye forsamlingsal. Nå har de fått solgt sin gamle møtesal, Misjonssalen.

Fjelltun studentheim har ledige hybler!

Antallet kristne friskoler øker. I vår region har vi flere skoler, både grunnskoler og videregående skoler. Friskoledrift er nøye regulert i lover og forskrifter som ledelsen ved skolene trenger være oppdatert på.

Forkynnertjenesten kan være ensom. Forkynneren treffer mye folk rundt på bedehusene, men det er sjelden en er sammen med kollegene.

Det nærmer seg tid for å legge reiseruter for perioden august-desember 2019. Foreningene og kontaktpersoner har fått frist til 10. desember 2018 med å sende inn ønsker om talerhjelp for hovedstyrets arbeidere.

Regionårsmøtet til NLM region sørvest blir 25.-26. mai 2019 i Klepphallen på Klepp. Nå er valgnemnda ute etter forslag til kandidater. 

Julemessa i Årdal er etter hvert blitt en begivenhet i kommunen. Da samles folk fra hele kommunen til salg og lotteri til inntekt for misjonen.

4.-5. januar 2019 er det igjen klart for nyttårsmøte til NLM region sørvest. 

Misjonssalen Sandnes har i løpet av under en måned økt den faste givertjenesten med flere hundre tusen kroner.

Jøssangmessa er blitt et begrep langt ut over den lille bygda ved Jørpeland. Folk kommer langveis fra for å sikre seg fine varer og støtte en god sak.


Dagens bibelsitat

Joh 13:15 For jeg har gitt dere et forbilde, for at også dere skal gjøre slik som jeg har gjort mot dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.