> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Velkommen som konfirmant 2018!Velkommen som konfirmant 2018!

Fra konfirmantsamling i 2016. Foto: Brit Kari Urdal

Begynte du i 9. klasse i høst og tenker på å konfirmere deg vår/høst 2018, da er dette dagens nyhet for deg! Nå har du muligheten til å bli med på NLM`s konfirmantopplegg for Region sør.

Undervisningen er bygget opp rundt fire helgesamlinger der vi besøker ulike leirsteder eller skoler rundt om i regionen. Her blir det i tillegg til undervisning lagt opp aktiviteter, måltider, møter og sosiale samlinger. Det blir også fire dager med kveldsundervisning og samtale. Vi tror du kommer til å trives godt og få nye venner.

Første samling er på Drottningborg videregående skole i Grimstad 8.-10. september. Påmelding skjer her: http://www.nlm.no/nlm/leir/leirer-weekender/soer/leirer-barn-ungdom

Er du konfirmant i 2017 er du som «2. års konfirmant» velkommen til å være med på de fire 4 helgesamlingene. Da blir det parallelle undervisningssamlinger og ellers felles opplegg med årets konfirmanter.

NLM tilbyr nå selve konfirmasjonshandlingen rundt om på bedehusene. Dersom du tenker å konfirmere deg på bedehuset, gir du beskjed om det på første samling. De som av forskjellige grunner ønsker konfirmasjon annet sted kan likevel være fullt med på alle konfirmantsamlinger i regi av NLM region sør.

Brosjyren kan du laste ned her: 

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.