> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Ung misjonsiver samler inn over to...Ung misjonsiver samler inn over to millioner

Regionleder Eivind Jåtun, sammen med prosjektansvarlige i Kvitsund-russen, Silje Galteland og Maileen Aaberg. (Foto: Tone Skaar Jåtun)

Prosjektdebutantene fra DRUS løp inn en kvart million i skolens første misjonsløp noensinne!

Hver sommer er det knyttet stor spenning til innsamlede prosjektpenger ved regionens skoler. I år skulle elevene ved Drottningborg Ungdomsskole (DRUS) i ilden for første gang, og derfor var det i år tre skoler som stolt kunne presentere sine resultater ved skoleårets slutt.

Først ute var Drottningborg vgs i Grimstad. Der kunne de overlevere en sjekk på hele 1 165 043 kroner! Pengene dette året skal gå til prosjekter tilknyttet NLMs arbeid i Indonesia. 17.juni stilte den stivpyntede russen ved Kvitsund Gymnas i Kviteseid seg opp og overrakte en flott sjekk på 590 564 kroner. Deres prosjekt har hatt to konkrete prosjekter i Kenya som innsamlingsmål. Og mandag 18.juni kunne de prosjektansvarlige ved DRUS i Grimstad melde at de ser ut til å lande på ganske nøyaktig 250 000 kroner - i første forsøk! Også her var det prosjekter i Indonesia som er mottakere.

Rask hoderegning tilsier at her må det første av syv siffer være et to-tall!

Misjonsløp viser seg å være en verdifull inntektskilde; alle tre skolene kan rapportere om at det er her de største inntektene kommer. Men det finnes mye kreativitet i elevflokkene, og pengene strømmer inn.

Vi i NLM Region sør har lyst å si ungdommene en stor og varm takk for innsatsen! Vi er imponert over gode resultater på skolen, godt samhold i klassene, og supre resultat til prosjektene. Vi håper og ber om at det å jobbe med disse prosjektene har gitt oppholdet på skolene våre en ekstra dimensjon, som blir en del av et livslangt engasjement for mennesker i både materiell og åndelig nød!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.