> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Talkshow, jazz og kafe i Misjonshuset.Talkshow, jazz og kafe i Misjonshuset.

Misjonshuset i Kristiansand bød på et nytt møtekonsept søndag. Det vanlige søndagsmøtet var byttet ut med talkshow, jazz og kafé.

 

I en fullsatt sal ble emnet «Er du bedre enn meg? – må man være god for å være en kristen?» formidlet gjennom film, talkshow-samtale, SMS-spørsmål og sang. Det hele var rammet inn av måltidsfellesskap og jazzmusikk.

Leder i NLM Ung i Region Sør, Anders Martin Pedersen, fortalte i samtale med Ikirkenkoordinator Karen Margrethe Klausen om hans opplevelse av en Jesus som en morallærer og dømmende, og hvordan han hadde opplevd av kristne virket bedre enn ham. For ti år siden fikk han møte en Jesus som var nådig og god. På en varm og hverdagslig måte vitnet Ung-lederen om hva det å bli en kristen hadde gjort med han som person.

Det ble servert brødmat og praten gikk livlig rundt bordene. Under samlingen var det også gitt mulighet til å sende inn spørsmål via SMS som Pedersen besvarte fra podiet. 

Forsamlingsleder Henrik Hadberg er begeistret over søndagens samling: – Vårt ønske er å skape et møtested der man på en naturlig måte kan snakke sammen om tro og tvil. Vi ønsket å invitere til en samling der man kan invitere med seg mennesker som ikke har stor kjennskap til den kristne troen, forteller han. Han refererer ivrig til flere i forsamlingen som i etterkant fortalte at de på et slikt konsept gjerne kunne tenkt seg å ha invitert naboen med. –Og det er jo det vi ønsker å legge til rette for, legger Hadberg til. Han berømmer samtidig forsamlingen som stiller opp og jobber sammen for å skape et slikt møtested.

Søndagens Kafé Tro og Tvil var det første av to planlagte denne våren. Neste Kafé går av stabelen 9. juni.

Ps. Har du et arrangement/møte du ønsker å fortelle om fra ditt hjemsted? Send


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.