> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Takk for innsatsen!Takk for innsatsen!

Kezia og Herman Drevdal ble innviet til tjeneste i Indonesia under årets generalforsamling. (Foto: Ellen Sørlien)

NLMs generalforsamling ble avsluttet med innvielse av nye utsendinger og rekordkollekt.

Søndag 8.juli ble Misjonssambandets generalforsamling rundet av med utsendelsesmøte, hvor to familier ble innviet til tjeneste i Indonesia og Mongolia. Familien Kezia, Herman, Eva Mathea og Elise Malen reiser til Indonesia etter nyttår for å ta fatt på språkstudier og de siste forberedelsene til oppgavene de skal inn i. Før den tid skal de være noen måneder i England for å delta i misjonsforberedende kurs der.

Hjem til Indonesia

Kezia kommer opprinnelig fra Indonesia, og skal nå tilbake til sitt hjemland som utsending for NLM. Under innvielsen kunne hun fortelle at hennes foreldre var kommet den lange veien for å være til stede. Hennes far ble en kristen i møte med NLMs arbeid i landet, og de opplever det som en stor velsignelse at Kezia nå skal få delta i misjonsarbeidet sammen med sin familie. Herman fortalte om hvordan misjonsiveren hans ble vekket under misjonsreiser til blant annet Fiji-øyene, og de ser som familie fram til å kunne tjene misjonens Herre gjennom NLMs arbeid i Indonesia. Deres store drøm er å få være med å lede mennesker til en frelsende tro på Jesus.

En dansk/færøysk familie ble i samme møtet innviet til tjeneste for NLM i Mongolia. De har tidligere vært utsendinger for dansk misjon til et land i Europa, men skal nå inn i bibelundervisning og evangeliseringsarbeid blant en folkegruppe som også holder til i Mongolia.

Rekordkollekt

Under generalforsamlingen i 2015 ble det for første gang i NLMs historie registrert en kollekt på over en million kroner i ett og samme møte. Ja, ikke nok med at de brøt den syvsifrede grensen: det kom inn hele 1,7 millioner den gangen. I år ble møtedeltakerne oppfordret til å grave enda litt dypere i lommene, og se om vi kunne passere to millioner. Da kollekten ble talt opp, manglet det cirka seksti tusen på det målet, men 1,94 millioner kroner i ett og samme møte er likevel helt eksepsjonelt. Samlet kom det inn nesten fem millioner i gaver til NLM under Generalforsamlingen!

Takk!

NLM Region sør stod som arrangør for årets "GF", til tross for at Oslofjord Convention Centre ligger i Vestfold, som jo er utenfor regionens grenser. Vi ønsker å rette en stor og varm takk til arrangementskomiteen, med Viggo Lutcherath, Vidar Nilsen og Arve Myra i spissen, for et flott gjennomført arrangement. Regionens folk, med god hjelp av folk fra andre deler av landet, stod på tidlig og sent for å sørge for at deltakerne fikk et godt opphold. Og selv om evalueringen av GF først finner sted i august, og vi fortsatt ikke har landet helt etter gjennomføringen, våger vi påstanden om at dette ble en generalforsamling helt i særklasse. Forkynnelse, lovsang, seminarer, forbønn og mange flotte aktiviteter for alle aldersgrupper kommer til å sette spor etter seg!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.