> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Stor oppslutning om GF 2018Stor oppslutning om GF 2018

Mange lytter til Ingvald Andre Kårbøs bibeltime onsdag 4.juli.

"Misjonssambandets største leir" samler over 4000 mennesker til Bibel, misjon og fellesskap.

Oslofjord Convention Centre i Stokke i Vestfold er denne uken åsted for Norsk Luthersk Misjonssambands generalforsamling. Arrangementet har blitt betegnet som NLMs største leir noensinne, med nærmere fire tusen forhåndspåmeldte. Temaet for årets "GF" er "nærmere", og ønsket er at deltakerne skal oppleve å komme nærmere Gud og hverandre.

NLM Region sør står som vertskapsregion for årets GF, og mange fra vår region er travelt opptatt fra morgen til kveld for å sikre at arrangementet går så knirkefritt som mulig. Takk også til misjonsvenner fra andre deler av landet som trår til å gir ei hjelpende hånd!

Det er samlinger om Guds ord både morgen og kveld, og aktivitetstilbudet er stort og variert. De cirka tusen barna som er tilstede kan bade, spille fotball, dra på aktivitetsturer i nærområdet - alt godt tilrettelagt av en stor gjeng frivillige ledere.

Region sør har ansvaret for bibelsamlingene for barna hver formiddag. Andreas Årikstad taler for gruppen fra 7 - 12 år, og torsdag handlet samlingen om hvordan Gud først renset Jesaja for hans synd, for deretter å åpenbare for ham hvordan Jesus skulle komme og ta offerdyrenes plass i Guds oppgjør med synden. Med seg har Andreas et flott team som gir barna engasjerende og godt forståelige bibeltimer.

Generalforsamlingen fortsetter fram til søndag 8.juli. Da skal det være misjonærinnvielse, hvor blant annet familien Kezia og Herman Drevdal fra Grimstad innvies til tjeneste i Indonesia. Før den tid skal NLMs største strategiarbeid noensinne starte med en real "brainstorming" om hva som skal være viktige satsingsområder i årene som kommer. Strategiarbeidet skal presenteres for generalforsamlingen i 2021, så årets GF er startskuddet for en lang prosess!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.