> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Skynd deg og meld deg på leir!Skynd deg og meld deg på leir!

Høstens leirsesong er i full gang. Nytt av året er game-leir. Skynd deg og meld deg på!

28.– 30.september kan du reise til Evjetun «Med far på leir». Over 50, fedre og barn, har allerede meldt seg på, men det er plass til noen flere. Hvis du har lyst til å være med på den leiren oppfordrer vi deg til at du skynder deg og melde deg på!

27.–28.oktober er det Barn/Voksen leir på Undeland. På denne leiren er det fortsatt god plass. Oldeforeldre, besteforeldre, tanter, onkler, foreldre og faddere oppfordres herved til å invitere med seg de yngste i familien, fra 4–10 år til en flott leiropplevelse.

Spill og moro

2.–4.november arrangerer vi for første gang gameleir i Region sør. Den er for 5.–7.klasse og skal være på Undeland misjonsgård. En gjeng fra game-linja på Fjellhaug bibelskole i Oslo kommer og blir med sammen med læreren sin, Andreas Ruud. Han har også ansvar for bibelsamlingene. Foruten gaming blir det møter, god mat og andre aktiviteter. Er du ikke spesielt glad i gaming, er du velkommen likevel. Vi legger opp til andre aktiviteter også.

Det er bra påmelding til gameleiren, men det er fortsatt noen ledige plasser. Hiv deg rundt og meld deg på!

Flere leirtilbud

Hvis vi ser litt lenger frem i tid skal det være tenleir med konfirmant og ULTRA på Evjetun 16.–18.november. 23.–25.november er det Barn/Voksen leir på Norsjø. Tweensleir med juleverksted og fotball for de som går i 5.–7.klasse blir det på Evjetun 23.–25.november. 30.november–2.desember kan de som går i 2.–4.klasse reise på barneleir med juleverksted på Evjetun.

Kanskje du som voksen skal gi et leiropphold til noen i slekta eller til noen av ungene i nabolaget der du bor?


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.