> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Send oss talerbehov!Send oss talerbehov!

Møteplanen for høsten 2018 legges i disse dager. Hjelp oss å få den på plass en gang for alle!

Regionkontoret foretar to ganger i året tildeling av talere til de ulike misjons-fellesskapene i regionen. I begynnelsen av juni ønsker vi å ha på plass planene for august - desember, slik at møteplaner kan lages og distribueres i god tid før høsten er over oss. 

Takk til alle som har levert ønsker allerede! Vi har fått en god del å jobbe med, men noen foreninger og lag glimrer med sitt fravær. Jo flere foreninger vi har på plass nå, jo bedre fordeling kan vi få av talerressursene! Send ønskene fra din forening/lag/forsamling til Senait Tesfazion - stesfazion@nlm.no - eller ring dem inn til oss på telefon 38 02 44 32, så får vi dem med i første gjennomgang av reiseruten. Venter du for lenge, vil du oppleve at det kan bli vanskelig å få til besøk på enkelte datoer.

Etternølere velkommen

Når det er sagt skal ingen la være å ønske seg talere fra regionen bare fordi ønsket er "forsinket". Erfaringsvis er det fullt mulig å få talerhjelp også på kort varsel, men da har vi ikke like stor fleksibilitet. Så jo raskere vi får ønskene inn til oss, jo større er sjansen for at vi kan etterkomme ønskene!

Frivillige forkynnere

Vi har en liste over frivillige forkynnere i regionen som du er velkommen til å få. Vi setter pris på om dere i foreningene kan kontakte dem direkte og spørre om de har mulighet for å besøke dere. Det sparer oss for en god del arbeid.

La oss be om et godt høstsemester (når den tid kommer!) med forkynnelse som blir til hjelp og velsignelse for tilhørerne! Be for våre forkynnere, at de får ord å gå med og frimodighet til å tale klart og frigjørende!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.