> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Samling på Bibelens grunnSamling på Bibelens grunn

Frank-Ole Thoresen

I de siste fem årene har misjonssambandet hver høst hatt «Samling på Bibelens grunn» vekselsvis i Froland og i Grimstad. I år blir samlingen på Froland menighetssenter 15.oktober.

Det er rektor ved Fjellhaug internasjonale Høgskole i Oslo, Frank-Ole Thoresen, som skal tale, og temaet er «Jeg tror på Gud Fader, den allmektige, himmelens og jordens skaper» ... hva skal vi tenke/tro når ulykke rammer oss selv eller andre?

Samlingen skal være på Froland menighetssenter søndag 15.oktober klokken 17.30.

Guds allmakt og lidelsens problem

I media har det i den senere tid vært pekt på at vi gjennom vanlig forkynnelse får alt for lite hjelp til å møte de sterke angrepene på kristen tro og livsholdning som preger vårt samfunn i dag. Det er vårt ønske at Samling på Bibelens grunn kunne være et bidrag i denne sammenheng. Vi trenger bevisstgjøring om Bibelens troverdighet og hjelp til å møte den moderne kritikken av troens sannheter!

Denne gangen har vi valgt å sette fokus på Guds allmakt og lidelsens problem. Det har vist seg at dette er spørsmål som er svært aktuelle, ikke minst på bakgrunn av terror og andre ulykker.

Åpen samling for alle

Samling på Bibelens grunn er et åpent møte, og vi håper at så mange som mulig ønsker å komme til Froland menighetssenter søndag 15.oktober.

Arendal frikirkes menighetskor deltar med sang under samlingen.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.