> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Respons på Gimlekollen RadioRespons på Gimlekollen Radio

Daniel Sørensen, foran, en av gjestene som var med på Respons mandag 25.september. Bak står Livar Veggeland(t.v) og Egil Grindland

25.-28.september kan "hele landet"  lytte til innsamlingsaksjonen Respons på Gimlekollen Radio i Kristiansand. Nettradio til gimra.no er kanalen for deg som ønsker å lytte.

Hver høst i mer en 12 år har Gimlekolen Radio gjennomført sin innsamlingsaksjon Respons. Og denne uka er vi i gang igjen. Mandag til torsdag blir det innsamlingssendinger i 32 timer. I løpet av disse 32 sendetimene er det mange spennende gjester med i studio.

Selv om Gimlekollen Radio er en lokalradio for Kristiansand som kan høres på FM 201,2, så er det nå mulig å lytte til sendingene via nettradioen. Finn frem til nettsiden gimra.no og klokk på ordet "nettradio" som ligger øverst til høyre på den nettsiden.

- En kristen lokalradio har nok langt større betydning enn vi er klar over. Veldig mange mennesker er ensomme, og vi vet at radioen når inn. Så mer enn noen gang trenger vi kristen lokalradio for å nå inn til mennesker, sa varaordfører i Kristiansand Jørgen Kristiansen da han kom og var med som første gjest under årets Respons.

I år er det 35 år siden Gimlekollen Radio i Kristiansand var "på lufta" for første gang. Det var en av de første lokalradioene som startet opp med sendinger i Norge.

Respons har sendinger mandag-onsdag klokka 8-10, 13-15 og 20-22. Torsdag blir det sendinger hele dagen fra klokka 7-22.

Ønsker du å være med å gi en gave til Gimlekollen Radio så kan du ringe 381 45 100, bruke VIPPS nr 112527 eller sende en SMS med kodeord STN til 2077. Husk å skriv beløp og navn og adresse på sms-meldingen.

Innsamlingsmålet er kroner 650 000.

Gimlekollen Radio er ett av tre lokalradiotilbud i Region sør.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.