> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Regionmøtet 2018 - Viktig å melde...Regionmøtet 2018 - Viktig å melde seg på

Regionmøtet i Misjonssalen i Grimstad 26.mai nærmer seg. Påmelding og forhåndsbestilling av mat er viktig!

Årets Regionmøte blir en èn dags-samling, siden NLM senere på sommeren skal ha Generalforsamling. Påmelding er viktig at du husker å levere. Det gjelder både for delegater, men også for dere andre som kommer på regionmøtet.

Forhåndsbestilling av mat

Ønsker du å kjøpe middag er det viktig at du melder fra om det på forhånd. Tidligere har det vært mulig å bestille middag ved ankomst på lørdagen. Slik er det ikke nå. All mat må vi forhåndsbestille i god tid før regionmøtet. Derfor er det veldig viktig at du/dere gir beskjed hvis dere ønsker matservering. Send oss påmelding og matbestilling innen 8.mai. I programmet står det 1.mai, men vi setter ny frist til 8.mai.

Variert program

I tillegg til årsmøte blir leder av NLM Norge, Kåre Johan Lid, med som taler i bibeltimen på formiddagen. Samtidig vil det være samlinger for barn og ungdom, hvor blant andre vår nye barnearbeider, Sonja Leirvik, deltar. Her får vi også besøk av familien Krogedal, som i vinter har vært på Haydom sykehus i Tanzania, og fokuset i samlingene vil være Barnas Misjonsprosjekt i Tanzania. Asle Jøssang blir med på misjonsmøtet og setter fokus på arbeidet blant Datooga-folket i Tanzania.

Sett av lørdag 26.mai og meld deg på regionmøtet du også! Vi håper at vi blir riktig mange i Misjonssalen denne dagen.

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.