> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Region sørs mest spennende stilling...Region sørs mest spennende stilling (?) ledig i Skien

Skien og omland - et vakkert stykke Norge! (Foto: Google Earth)

NLM søker etter forsamlingsleder til satsing i Grenland.

Det lyses nå på nytt ut en ledig stilling som forsamlingsleder i Skien. Stillingen blir primært knyttet til Misjonshuset i Skien, men den som blir ansatt må også kunne delta i noe oppfølgingsarbeid ellers i Telemark Øst.

Det har i lang tid vært et sterkt ønske i NLM Region sør å få en styrket tilstedeværelse i Telemark, etter at antallet ansatte gikk drastisk ned i forbindelse med opprettelsen av Region sør i 2010. Tidligere forsøk har ikke resultert i ansettelse, men nå prøver vi igjen!

Arbeidet i Skien er inne i en spennende fase. Etter at det ble etablert gjenbruksbutikk i Ulefossveien for tre år siden, har det vært et ønske å kunne flytte forsamlingslokalene inn i samme bygning, og slik utnytte den synergieffekten som kommer av å ha nærhet mellom forsamling og de kontakter man får gjennom butikken. 

I nært samarbeid med regionens ledelse og lokale foreningsledere, skal forsamlingslederen lede arbeidet med å etablere et forsamlingstilbud for alle generasjoner i Skien i regi av NLM. Vi ønsker at den som ansettes skal ha et særlig fokus på hvordan vi kan rekruttere og legge til rette for arbeid blant barn og unge og deres familier. Det er også stort potensiale for arbeid knyttet til nye landsmenn i Skien.

På NLMs hjemmesider ligger utlysningsteksten i sin helhet, men den kan også lastes ned her.

Søknadsfrist for stillingen er 9.mars.

Kjenner du noen som burde gjøres kjent med denne stillingen? Da oppfordres du herved til å gjøre utlysningen kjent for vedkommende! Vær med og be om at Gud må kalle på den rette til å søke stillingen.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.