> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Oppstartsfest for Lyngdal...Oppstartsfest for Lyngdal bedehusforsamling 27.august

Lyngdal bedehusforsamling holder til i Alleen bedehus i Lyngdal sentrum (Foto: Teresie Halvorsen)

Søndag 27.august starter bedehusforsamlingen i Lyngdal formelt opp sitt arbeid. Foreningene tilknyttet Normisjon, NLM og ImF går da sammen i et felles arbeid.

Oppstartsfesten i Lyngdal finner sted i Alleen bedehus søndag 27.august klokken 11.00. Misjonær Alf Halvorsen fra Normisjon taler i møtet. Halvorsen skal ha en deltidsfunksjon som forsamlingsleder, og representanter for Normisjon, NLM og Indremisjonsforbundet vil delta i en forbønnshandling for ham og for eldsterådet.

Kongebarna deltar med sang i møtet, hvor det også blir bevertning og mulighet for å komme med en hilsen. Lyngdal indremisjonskorps deltar orgså.

Lyngdal bedehusforsamling er resultatet av en prosess som har pågått i cirka halvannet år. Alle de tre organisasjonene som står bak forsamlingen har et uttalt mål om å etablere flere forsamlinger, og samarbeidet har nå altså resultert i en forsamling som står med medlemskap i alle de tre organisasjonene. Forsamlingen vil selv lønne sin forsamlingsleder og fordele gaveinntekter mellom organisasjonene etter en avklart fordelingsnøkkel.

Vi ønsker bedehusforsamlingen Guds rike velsignelse i oppstarten, og håper mange vil støtte opp om fellesskapet, både i festen 27.august og i tiden framover!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.