> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Olav Lindstølen takket av fra...Olav Lindstølen takket av fra Arendal Misjonsradio

Olav Lindstølen (t.h) får blomster, trådløs høyttaler og noen takkens ord fra styreleder i Misjonsradioen Aust-Agder, Eivind Jåtun. (Foto: Svein Anton Hansen)

Olav Lindstølen var daglig leder i Arendal Misjonsradio i 24 år. 

1.juli 2017 gikk Misjonsradioene i Arendal og Grimstad sammen i en felles organisering, under navnet Misjonsradioen Aust-Agder. Ønsket er at vi i årene framover skal nå mer og mer av fylket, etterhvert som DAB+ nettet utvikler seg. Bjørn Olav Karlsen i Grimstad fortsetter som daglig leder for "den nye" radioen, som foreløpig sender på FM-frekvenser i både Arendal og Grimstad.

Andre trofaste hjelpere ble takket av i det siste felles styremøtet i de to radioene. Men vi sparte Olav Lindstølen til en annen anledning. Både for at han formelt kunne runde av sin oppgave som daglig leder, men også for å markere mer synlig at han nå har stått i radioaktiv tjeneste i 24 sammenhengende år.

Under møtehelgen Misjonsradioen Aust-Agder arrangerte i Grimstad første helgen i september, ble derfor Olav kalt fram i en pause i programmet. Styreleder i radioen, Eivind Jåtun, ønsket på alles vegne å takke Olav for den lange og flotte tjenesten han har hatt, og for alt han har fått bety for mange mennesker i Arendal-radioens nedslagsfelt i mange år. Med seg hjem som synlige tegn på takknemligheten fikk Olav en blomsterbukett og en trådløs høyttaler, utviklet av elever ved Drottningborg videregående skole.

Vi er glad for at Olav fortsatt er aktivt med i radioarbeidet, gjennom faste sendinger seks dager i uken. Når han nå ble takket av, var det altså ikke for å bli kvitt ham, men for å anerkjenne innsatsen i Arendal Misjonsradio!

Olav ga selv uttrykk for at arbeidet med radioen har gitt ham mye glede disse årene, og han kjenner på takknemlighet for at han har kunnet drive med dette. Det er ikke sjelden mennesker tar tak i ham når han er ute på butikken eller andre steder, for å fortelle ham at de lytter til og setter pris på sendingene hans. Det gir tro på at dette er et såarbeid som kan bære mye god frukt!


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.