> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Ny medarbeider i GrimstadNy medarbeider i Grimstad

Rune Espevik

- Jeg gleder meg til å bli en del av fellesskapet i Misjonssalen, bli kjent med elever og kollegaer på Drottningborg. Det sier Rune Espevik som fra januar 2018 er ansatt som ny barne- og ungdomsarbeider i Misjonssalen i Grimstad og miljøteamleder på Drottningborg vgs.

-  Jeg har i flere år tenkt at det å jobbe på en internatskole virket veldig kjekt og spennende. I vår kom jeg over utlysningen til stillingen på Drottningborg og Misjonssalen, og da måtte jeg bare søke. Jeg hadde ikke noen spesielle tanker om hvor i landet jeg skulle flytte etter studietiden i Oslo.Men jeg var ikke i tvil om at jeg ønsket å flytte til Grimstad da jeg så at de søkte en ny ansatt. Ønsket om å jobbe i menighet har også vokst mer og mer frem, spesielt etter at jeg fikk jobben som jeg nå snart skal begynne i. Misjonssalen i Grimstad har vært og er i en veldig spennende fase, og jeg ser veldig fram til å bli en del av og tjene forsamlingen der, Sier Rune Espevik

 

Hvilke arbeidsoppgaver du skal ha?

-  I Misjonssalen skal jeg jobbe med leksehjelp for ungdommene som går på Drottningborg ungdomsskole, i tillegg skal jeg lede studentarbeidet Misjonssalen Ung, som har møter annenhver fredag. Her skal jeg bidra med forkynnelse, sjelesorg, skape relasjoner og ellers samarbeide med styret til Misjonssalen Ung. Samtidig vil jeg sammen med styret i Misjonssalen se om jeg eventuelt kan bidra på andre måter.

På Drottningborg vgs skal jeg jobber som miljøteamleder, hvor jeg skal lede miljøteamet og det kristne og sosiale arbeidet på skolen.

 

Hva du ser aller mest frem til i dette arbeidet?

 - Det et ikke så lett å si hva jeg gleder meg aller mest til. Jeg gleder meg egentlig til alt. Jeg ser veldig fram til å både jobbe på Drottningborg og i Misjonssalen. Jeg gleder meg til å bli en del av fellesskapet og få nye relasjoner til de som går i Misjonssalen, elever, kolleger og nye venner. Det overordna målet for arbeidet jeg skal ta til med er Verden for Kristus .Jeg ønsker å bidra med det jeg er, for at mennesker skal vokse i troen og relasjonen til Jesus. Samtidig håper jeg at jeg sammen med det kristne fellesskapet også kan bygge opp og oppmuntre hverandre til å vitne om Jesus for mennesker som ikke kjenner han enda.

 

Gleder du deg til å flytte til Grimstad da?

Selvfølgelig gleder jeg meg til å flytte! Selv om jeg ikke kjenner så mange i Grimstad, ser jeg veldig fram til å bo, jobbe og leve på Sørlandet, sier Rune Espevik.

Rune Espevik (26) er fra Ølensvåg, men har de siste fem årene studert til mastergrad ved Fjellhaug internasjonale Høgskole i Oslo. Han har under studietiden jobbet om barne- og ungdomsarbeider i Region øst, samt hatt et kort vikariat som lærer ved Fjellheim bibelskole i Tromsø.

 


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.