> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / NLM Gjenbruk i Kristiansand jubilererNLM Gjenbruk i Kristiansand jubilerer

Fra ett-års feiringen av NLM Gjenbruk på Lumber i 2016. Foto: Ellen Sørlien

Lørdag 9.september feirer NLM Gjenbruk på Lumber 10 års- jubileum med 50% rabatt på alle varer. -  Vi fyller opp butikken så her blir det mange godbiter, sier Vidar Nilsen.

Han er nestleder i styret for NLM Gjenbruk i Kristiansand og leder for festkomiteen for lørdagens store bursdagsfeiring. – På lørdag vil nærmere 50 frivillige være i sving her ute for å ta imot kunder og gi service. Og så har vi to dugnadskvelder denne uka for å klargjøre alle varene til butikken.

Lørdag er butikken åpen fra 10-16, og varer er det mer enn nok av. I tillegg til en god handel står også servering av kaker, boller, kaffe, chips og is på programmet. Smaksprøver fra Kjell Inges mat står også på programmet.

 – Vi takker våre forretningsnaboer på Lumber som stiller opp slik at denne dagen blir mer enn bare markeringen av 10-års jubileet for NLM Gjenbruk i Vågsbygd. En solid innsats for å markedsføre denne dagen har vi gjort, så nå er det bare å møte opp, sier Nilsen. Han håper at de klarer å selge for i overkant av 100 000.-, samtidig som markeringen også gjør butikken enda mere kjent.

– Kom og gjør en god handel samt bidra til gode formål. Yr melder regn, men det er jo fint handlevær det, sier en smilende Vidar Nilsen.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.