> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / NærmereNærmere

Jentegruppa After Eight fra Misjonshuset i Kristiansand

Jentegruppa After Eight i Misjonshuset i Kristiansand har spilt inn musikkvideo med en helt ny sang som skal brukes under barnemøtene på årets generalforsamling i NLM.

«Nærmere» er tittelen på sangen. Det er også tema for hele generalforsamlingen. – Sangen handler om tematikken som er basis for barnemøtene under GF 2018, og gjennom tre møter skal barna få møte tre bibelske personer, Moses, Jesaja og Paulus. Hver av disse har også fått sitt eget vers i den nye sangen, forteller Hilde Myra, som skal være med å lede noen av barnemøtene på GF.

Hilde ville gjerne at de skulle lage en sang som omhandlet temaene i andaktene på barnemøtene. – Men det kan ikke jeg lage selv, så det har jeg satt bort til noen andre, forteller Hilde videre.  Det er Andreas Årikstad som har skrevet teksten og Kjartan Krogedal har skrevet melodien og tatt seg av alt det musikalske.

Jentegruppa After Eight i Misjonshuset i Kristiansand har sunget inn sangen og spilt inn musikkvideo. – Jeg tror de syns det har vært veldig kjekt å være med på dette, både det å være i studio og det å bli filmet, sier Hilde. Vi har hatt det veldig kjekt vi som har jobbet sammen og vi har også fått lov til å kjenne på at vi har gått i ferdiglagte gjerninger. Og det er jentene selv i After Eight som har laget bevegelser til sangen.

–  Ved å lage denne musikkvideoen ønsker vi å være med på å inspirere andre til å lære seg denne sangen før de kommer til GF, avslutter Hilde Myra.

Sangen ligger tilgjengelig på generalforsamlingens egen nettside http://nlmgf.no

 

Gjør deg klar, start musikkvideoen å bli med og syng!

http://nlmgf.no/2018/06/08/se-og-laer-barnas-gf-sang/


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.