> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Misjonshuset i Kristiansand har fått...Misjonshuset i Kristiansand har fått ny forsamlingsleder

Henrik Hadberg fra Fyn i Danmark tok i oktober over som forsamlingsleder i Misjonshuset i Kristiansand. Han kommer fra en spennende jobb som forsamlingsbygger/forkynner i regi av Luthersk Missionsforening.

Da Eivind Jåtun i ble kalt til ny regionleder våren 2012 fikk Misjonshuset behov for ny forsamlingsleder. At vi skulle over Skagerak for å finne den rette kandidaten, var det nok få – om noen – som hadde tenkt seg. Men da Henrik Hadbergs navn kom på banen så styret raskt at dette var en mann med en svært relevant erfaringsbakgrunn. Luthersk Missionsforening er Misjonssambandets «søsterorganisasjon» i Danmark, som bygger på samme bibelsyn og verdigrunnlag. Vi får i tillegg en medarbeider som i mange år har hatt som tjeneste å bygge forsamlinger og vinne nye mennesker for Kristus.

Henrik er gift med Inge, og de har fire døtre. Til å begynne med flytter kun Henrik til Kristiansand, og han vil derfor reise en del til og fra familiens hjem i Munkebo på Fyn i vinter. Datteren Maiken blir student til sommeren, og derfor blir Inge og døtrene der nå i første omgang.

På spørsmål om hvilke forventninger Henrik har til å komme til Misjonshuset i Kristiansand, svarer han «Jeg er spent på, hvordan jeg kan få lov til å tjene Gud og forsamlingen med de nådegaver og den utrustning jeg har.

Som leder – i dette tilfellet som forsamlingsleder – ser jeg det som min store oppgave å skape plass, rom og muligheter for medlemmenes og de ansattes nådegaver, utrustning og visjoner; alt sammen avstemt etter de verdier forsamlingen har.

Vi tar også med et bønneemne fra Henrik når det gjelder det arbeidet han har stått i i Danmark. Be for misjonsarbeidet på Fyn, at det ikke må være avhengig av meg, men av Gud! Be også for de medarbeiderne som skal overta mine oppgaver.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.