> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Meld deg på GF 2018Meld deg på GF 2018

Arbeidsutvalget for GF 2018. F.v: Lokalkoordinator for GF Arve Myra, Leder for Arbeidsutvalget (AU) Viggo Lùtcherath og nestleder i AU Vidar Nilsen. Foto: Ellen Sørlien

Påmeldingen er åpen så nå er det bare å melde seg på. - Det er allerede over 330 som har gjort akkurat det.

–  Vi får veldig gode tilbakemeldinger på at det er god informasjon på påmeldingssidene. Det sier nestleder i Arbeidsutvalget (AU) for GF 2018, Vidar Nilsen. Han har selv sittet og ringt tilbake til mer enn 80 av de påmeldte for å sjekke om informasjonen er tilstrekkelig. – Det er viktig at folk melder seg på Generalforsamlingen 2018, og at Region sør som vertskapsregion blir godt representert under GF 3.-8.juli 2018, både med frivillige medarbeidere og med vanlige deltakere, sier Nilsen.

Frivillige medarbeider

GF har behov for mange frivillige medarbeidere. – Det er utvilsomt til barne- og ungdomsaktivitetene vi trenger flest frivillige, sier Arve Myra som er lokal koordinator for GF. Men vi trenger også frivillige medarbeidere til informasjonsdesk, vakter i konferansesalen og på stevneområdet, helseteam, bønnevakt, forbønnstjeneste og kollektører. Så vi oppfordrer så mange som mulig til å melde seg til en frivillig tjeneste.

Det er viktig at de som ønsker å være med som frivillige medarbeidere under GF melder sin interesse for det ved å klikke på linken som frivillig i Checkin (tjenesten som brukes for påmelding til GF) når du melder deg på. Der finner du god informasjon om hvilke oppgaver det trengs frivillige medarbeidere til.

Dersom du ønsker å være med som frivillig medarbeider så registrerer du det samtidig som du melder deg på GF. Skulle du komme på at du vil melde deg som medarbeider etter at du har sendt påmeldingen, kan du ta kontakt med Mathias Lade Ulriksen på tlf. 22 00 72 12 (09:00–15:00, mandag–fredag), så vil han hjelpe deg med registreringen.

– Det meste av det som skal skje under GF 2018 vil skje inne på området til OCC, men noen aktiviteter og utflukter for barn og unge er lagt til andre steder. Men dette blir en god og kompakt generalforsamling og sommerfest, sier leder for AU, Viggo Lùtcherath.

 

Påmelding

Trenger du hjelp i forbindelse med påmeldingen, send mail til gfhjelp@nlm.no eller ring 22 00 72 12 (klokken 09:00-15:00, mandag til fredag). Påmeldingsfrist er 11. juni 2018. Skynd deg og meld deg på. Etter 1.mai går prisene opp.

Oslo Convention Center, OCC, i Stokke i Vestfold er arena for NLM`s generalforsamling 2018. Stedet har flotte fasiliteter. Se mer om det på http://nlmgf.no/

Det ligger også link til påmelding på Region sør sin nettside.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.