> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Marit Andersen blir...Marit Andersen blir fellesskapsutvikler i Region sør

Marit Andersen (Foto: NLM)

Marit Andersen engasjeres som fellesskapsutvikler i et toårig engasjement for å styrke etableringen av nye fellesskap i regionen.

Misjonær og forkynner Marit Andersen fra Tromøy i Aust-Agder skal fra 1.januar inn i et 30 % engasjement som fellesskapsutvikler i NLM region sør. Hun er ansatt som forkynner i Norsk Luthersk Misjonssamband, med hele landet som nedslagsfelt. Fra nyttår skal hun altså bruke 30 % av sin stilling på å hjelpe foreninger, lag og engasjerte enkeltpersoner i Region sør å tenke helhetlig og offensivt om hvilke muligheter som finnes knyttet til å etablere ulike typer fellesskap i regi av NLM. Hun vil bruke mye av sin tid på å reise rundt og besøke interesserte grupper og oppmuntre til engasjement i misjonen. Det blir også noe arbeid rettet inn mot gjennomføringen av veiledningsprogrammet "Vekst", hvor regionen tilbyr en målrettet oppfølging av grupper/forsamlinger som ønsker å spisse sin identitet som misjonsfellesskap.

Marit skal fortsette å reise som forkynner i de øvrige 70 % av sin stilling. Hun vil også vinteren og våren 2018 besøke enkelte steder i regionen vår, i tillegg til andre steder i landet.

Vi er veldig takknemlig for å få Marit til regionen i en slik funksjon, og ser fram til å komme i gang med et arbeid som står svært sentralt i vår strategi for de kommende år! Dersom noen ønsker kontakt med Marit om stillingen, kan de ta kontakt via regionleder Eivind Jåtun, så vil interessen bli videreformidlet. Engasjementet er toårig, men med mulighet for forlengelse.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.