> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Konstituert daglig leder på Evjetun...Konstituert daglig leder på Evjetun leirsted

Joachim Augestad. Foto: Ellen Sørlien

1.august tok Joachim Augestad over som konstituert daglig leder ved Evjetun Leirsted.

– Jeg syns det er spennende å gå inn i en lederrolle i en alder av 27 år. Det er utfordrende og krevende og det er en bratt læringskurve, men det er lærerikt og spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene på Evjetun. Så da jeg ble spurt om

Joachim Augestad er 27 år. Han kommer fra Sandnes men har de siste årene bodd i Kristiansand hvor han har tatt en mastergrad i organisasjon og ledelse ved Universitetet i Agder. I tillegg er han også lærer.

Gode ansatte og dyktige dugnadsfolk

Det er mange ulike arbeidsoppgaver som skal utføres på et leirsted, både praktisk og administrativt. – Telefoner skal besvares og arbeidslister skal skrives. Og så er det jo selvfølgelig mye kundekontakt og en del økonomi, forteller Joachim. I tillegg er jeg heldig som får jobbe sammen med så mange dyktige ansatte. De står på og ser hva som må gjøres, og det er min oppgave å ta så godt vare på de ansatte som mulig. Opp igjennom årene har vi også hatt mange flinke personer på dugnad her. De kjenner plassen mye bedre enn jeg gjør, så det er mye å lære av dem, sier Joachim Augestad.

– Jeg tror det er viktig for kristne organisasjoner generelt å ha leirsteder. Men å ha et leirsted som Evjetun med overnattingsplass til over 130 mennesker, det tenker jeg er unikt. I tillegg har vi også veldig stor plass til både campingvogner, campingbiler og telt, så hit er det bare å komme. Og jeg håper også at misjonssambandet kan ta i bruk leirstedet enda mer, både til leirvirksomhet og andre arrangementer, sier Augestad entusiastisk.

Utleie og booking

–  Veldig mange av helgene denne høsten er allerede så godt som fullbooket, men det er ledig kapasitet både i desember, januar og februar. Jeg vil gjerne oppfordre til at folk kommer og bruker plassen også i vintermånedene til f.eks. skiweekender, slik at vi kan få en jevn drift hele året. I forbindelse med Landsskytterstevnet på Evje i august 2019 har det vært stor pågang på utleie, forteller Augestad. Alle rom og hytter er fullbooket, men det er fortsatt plass på campingplassen selv om vi nå holder på å fylle opp den også. Så bare ta kontakt sier en fornøyd Joachim Augestad.

Optimisme og ny giv

–  Jeg har stor tro på arbeidet på Evjetun leirsted. Jeg har tro på at vi kan klare å snu den vanskelige økonomiske situasjonen vi nå er inne i. Jeg har tro på at vi skal klare å få til en drift som medfører positive resultater. Hvis vi ikke skal klare å få det til på denne flotte plassen hvor skal vi da få det til, spør Augestad. – Jeg tror Gud har store planer for dette leirstedet.

 

Det er nå opprettet en egen gavekonto og en egen VIPPS–konto for Evjetun. Gavekontoen har kontonummer 3000.39.70724, og Vippsnummeret er 528938. Gavene går i sin helhet til nedbetaling av gjelden på Evjetun.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.