> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Kalt ut på stadig dypere vannKalt ut på stadig dypere vann

Forbønnshandling for Gerson og Maite Celeti. (Foto: Brit Kari Urdal)

Forbønnshandlingen for Gerson og Maite Celeti i Misjonssalen i Mandal inspirerte unge og gamle til fornyet innsats.

Søndag 5.november ble det arrangert møte med forbønnshandling for ekteparet Gerson og Maite Celeti, som i januar reiser til Tabor Evangelical College i Etiopia for å undervise fremtidige etiopiske misjonærer. Gerson og Maite har de siste årene bodd i Øyslebø i Vest-Agder, men har før det årelang misjonstjeneste i Senegal, USA og Italia å se tilbake på. I Norge har de blant annet undervist ved Gå Ut Senteret på Hurdal, og på Hald internasjonale senter i Mandal.

I sin hilsen til de mange frammøtte, fortalte Maite om en episode fra tiden på Hald. Hun underviste om Jesus som ba Peter og de andre disiplene om å gå lengre ut på dypet og kaste garnene på nytt, selv om de hadde en lang natts arbeid bak seg. For Maite ble denne teksten et kall fra Gud til nok en gang å legge ut på dypet og kaste garnene på nytt. Det er mer fisk på dypet! Så skulle det altså vise seg at neste etappe i livet blir å undervise unge misjonsstudenter i Etiopia.

I forbønnshandlingen deltok representanter fra Hovedstyret, regionstyret, forsamlingen i Mandal og venner av ekteparet Celeti. I samlingen etter møtet var det mange som ønsket å gi dem en hilsen med på reisen. Det ble malt et flott bilde av et varmt og omsorgsfullt ektepar, som vil bli til stor velsignelse for de de møter i sin nye tjeneste.

Marianne Landsnes deltok med flott sang, og Mariann Tallaksen spilte en vakker potpurri av sanger.

Regionleder Eivind Jåtun tok i sin tale utgangspunkt i sangen "Rop det ut med hjertets jubel", og minnet om at det er viktig selv å leve nær kilden til denne jubelen dersom vi skal kunne gi den videre. Når det i historien i Johannes Åpenbaring 7 om "den store hvite flokk" blir spurt "hvem er de" så er det "de vi nådde" det siktes til. Misjon er å gjør den hvite flokk litt større, og gruppen av unådde litt mindre.

Ekteparet Celeti reiser i slutten av november til sitt hjemland Brasil, og videre til Etiopia i januar. Vær med og be om at de får en god inngang på Tabor, og at mange kallsbevisste etiopiere får hjelp og utrustning for sin fremtidige tjeneste!


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.