> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Julemessetakk!Julemessetakk!

Det har blitt strikket, bakt, kokt og syltet. Kreative hoder har tenkt og grundet. Hva  slår an hos «kjøpefolket» i år, tro? Julekuler eller kubbelys? Det har vært julemessetid.

Hundrevis av årer har blitt solgt. Mange fine gevinster gitt av handelsstanden og enkeltpersoner fått nye eiere.  Grøt og ertesuppe, kake, kaffe og drøs. Glade sangere har vitnet om sin frelser, og Guds ord har fått rørt ved mange hjerter. Tenk at en sokk på Stallemo, ei kringle fra Rysstad, ei kransekake fra Vik kan bli til velsignelse som går til endene av jorda!

Og så opplever vi at dørstokkene til bedehusa og forsamlingene blir lavere denne dagen. Det er en mindre terskel å komme innenfor dørene. De kan få med seg et lite ord om verdens frelser.

Vi i regionen vil så gjerne rette en hjertelig takk til hver enkelt som har gitt av sin tid, sine krefter og sine midler for at Guds rike skal få nå enda lenger ut! Og håper at dere, når verken i føttene og slitenhet i armene har gitt seg, opplever gleden i å være med!

Vi kommer tilbake til endelige tall for samlet inntekter fra julemessene.

Bildet viser årets julemesse i Misjonshuset i Kristiansand. Foto: Henrik Hadberg


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.