> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Innvielse og dåp i GrimstadInnvielse og dåp i Grimstad

Steffen og Marthe Dyve med Tobias og Sara. (Foto: Arne Sæteren)

Lørdag 26.august innvies Marthe og Steffen Dyve til tjeneste i Indonesia. Samtidig bærer de vesle Sara til dåp.

Innvielsen av våre nye utsendinger finner sted i Misjonssalen i Grimstad, og møtet starter klokken 15.00 (merk tidspunktet!). Forsamlingen i Grimstad håper på fulle hus under den høytidelige samlingen, hvor generalsekretær Øyvind Åsland taler og hovedstyrets representanter står for selve innvielsen.

Det blir flott sang og musikk i møtet, ledet av Tone Østby og flere av hennes dyktige musikervenner. Det vil bli bevertning i etterkant av selve møtet, hvor det også gis anledning til å komme med hilsener til familien Dyve.

Steffen, som er innfødt grimstadgutt, har de siste to årene jobbet som forsamlingsarbeider i Misjonssalen i Grimstad. Han har særlig hatt fokus på barn og unge. Arbeidet i forsamlingen har opplevd en gledelig vekst i denne tiden. Marthe, som opprinnelig er fra Farsund, har jobbet i helsevesenet i Lillesand de siste årene.

I forbindelse med innvielsen vil også Marthe og Steffens datter, Sara, bli båret til dåpen. Her blir altså Matteus 28,18-20 tatt på alvor på alle måter; versene er som kjent gjerne betegnet som enten dåps- eller misjonsbefalingen...

Når de i høst reiser til Indonesia, er det første som skjer at de skal studere språk det første halve året. Hvilke oppgaver som venter etter dette er ikke helt avklart eller bekreftet enda. NLM driver et mangfoldig arbeid i landet, med blant annet helserelaterte prosjekter og teologisk utdannelse som viktige stikkord. 

Vi håper mange har lyst å få med seg denne ettermiddagen i Grimstad 26.august. Den lokale forsamlingen er forberedt på godt med folk, og vil ha stoler og mat til alle som kommer! Det blir barneopplegg i møtet, så unge så vel som "gamle" er hjertelig velkommen!


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.