> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Historisk åpningsfest i Lyngdal...Historisk åpningsfest i Lyngdal bedehusforsamling

Innsettelse av eldsteråd og forsamlingsleder i Lyngdal bedehusforsamling (Foto: Eivind Jåtun)

Tre organisasjoner går sammen om forsamlingsbygging i Lyngdal.

Søndag 27.august markerte Lyngdal bedehusforsamling oppstarten av forsamlingen med en flott åpningsfest i Lyngdal bedehus. Det er foreningene i Misjonssambandet, Indremisjonsforbundet og Normisjon som nå i fellesskap etablerer en forsamling i bedehuset. Det kan være dette er første gang tre organisasjoner går sammen om en forsamling!

I møtet ble det gjennomført en forbønnshandling for eldsteråd og forsamlingsleder, hvor representanter fra de tre organisasjonene som står bak forsamlingen var med og ba for dem som skal inneha disse viktige vervene. Forsamlingsleder Alf Halvorsen talte, og det var flott sang av Kongebarna og god musikk av Lyngdal Indremisjonskorps.

I sin tale løftet Halvorsen fram for den fullsatte salen hvor viktig og sentralt begrepet "Nåden alene" er for en kristen. Og skal vi forstå nådens dybde rett, må vi se den i relasjon til loven. I idrettsverden er man helt avhengig av å være nøye med å følge regelboka for å kåre rett vinner. Både dommere og publikum vil følge nøye med på at reglene blir overholdt. Det er viktig at vi har samme inngang til den kristne tro. Gud framstår i Bibelen som samtidig god og streng. Tar vi bort strengheten fra Gud, og kun beskriver ham som god, mister Guds nåde sin frelsende virkning. Halvorsen vektla hvor viktig det vil være for Lyngdal bedehusforsamling å være et fellesskap hvor nådebudskapet står sentralt og preger samlingene.

Etter en god matpause var det hilsener fra de ulike organisasjonene.

Lyngdal bedehusforsamling har et allsidig program, med møter onsdag og søndag, i tillegg til barnemøter (Kongebarna) på torsdager. Programmet oppdateres jevnlig på forsamlingens Facebook-side.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.