> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Gavemobilisering for EvjetunGavemobilisering for Evjetun

1.oktober starter Region sør opp en gavemobiliseringsaksjon for Evjetun leirsted. Aksjonen skal vare til og med 15.oktober. Nå er vi i gang!

Etter at vi har skrevet og informert om den økonomisk utfordrende situasjonen ved Evjetun leirsted har det begynt å komme inn penger. Pr.nå er det kommet inn kroner 144 334.-.

–  Jeg har stor tro på arbeidet på Evjetun leirsted. Jeg har tro på at vi kan klare å snu den vanskelige økonomiske situasjonen vi nå er inne i. Jeg har tro på at vi skal klare å få til en drift som medfører positive resultater. Hvis vi ikke skal klare å få det til på denne flotte plassen hvor skal vi da få det til, spør konstituert daglig leder for Evjetun Joachim Augestad. – Jeg tror Gud har store planer for dette leirstedet.

Gavemobilisering

Sommeren 2018 ble det satt i gang en gavemobilisering for nedbetaling av den langsiktige gjelden ved Evjetun, som pr. nå er på 6,5 millioner. Pengene som kommer inn er med på å både reduserer gjelden og rentekostnadene lånet påfører Evjetun.

Fra 1. oktober vil regionen løfte aksjonen frem for alle foreninger i regionen, med oppfordring om å gi et bidrag til aksjonen. Målet for aksjonen er 300.000 innen 15. oktober. Løpende oppdatering kan følges på www.nlm.no/sor i disse dagene.

 

Evjetun VIPPS og bankgironummer:

Det er opprettet egen gavekonto for Evjetun leirsted. Kontonummeret er 3000.39.70724.

Gaver kan også sendes på VIPPS til nummer 528938

Tusen takk for din støtte til Evjetun!


Dagens bibelsitat

Sal 30:6 For et øyeblikk varer hans vrede, en livstid hans nåde. Om kvelden kommer gråt som gjest, om morgenen er det frydesang.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.